Hírek

#szexting
2011.08.13.

Szexi képek és videók a szerelem zálogai?

Gyakori a kapcsolatokban, hogy szexi képeket, üzeneteket, vagy videókat akar készíteni az egyik fél. Mi történik akkor, ha úgy érzed, rád erőlteti a barátnőd vagy barátod, hogy ilyen képeket küldj magadról?

#terhes
2011.08.12.

A tini terhesség „ragályos”

A tini terhesség ragályos is lehet, legalábbis testvérek esetén gyakoribb jelenség, hogy akarva vagy akaratlanul követik egymás példáját – állítják brit és norvég kutatók.

#első év
2011.08.11.

Barátkozni elsőévesen

Kedves szakértő! Mostanság igen kemény időket élek meg, mint elsőéves hallgató. A tanulás nem túl nehéz, nincsen honvágyam, sőt a szüleim se hiányoznak annyira, hogy ne bírjam ki. A probléma sokkal inkább az, hogy magányos vagyok.

#szökés
2011.08.11.

Elszöknél otthonról?

Amikor kicsi voltál, szöktél el otthonról? Talán összepakoltál magadnak egy hátizsákot, és elmentél az egyik barátodhoz. De egy kis idő után már el is felejtetted, hogy miért jöttél el, meg már amúgy is sötétedett, szóval inkább hazamentél.

#facebook
2011.08.10.

A Facebook jellemzavarokat okoz a tiniknél

A közösségi oldalak emberi viselkedésre gyakorolt hatásával kapcsolatos kutatások növekvő száma segített rávilágítani arra, hogy azok elősegíthetik az antiszociális viselkedés, a nárcizmus és egyéb jellemzavarok kialakulását.

#szex
2011.08.10.

10 kérdés, amit a tinik föltehetnek a szexről

Amikor a szexről beszélget gyermekével, több kellemetlen kérdésre is fel kell készülnie! Összeszedtük azt a 10 kérdést, mely a fiatalokat leginkább érdekli, leggyakrabban tesznek fel.

#pénz
2011.08.08.

15 tevékenység, ami nem fog gazdaggá tenni

Nagy összezavarodottság jellemzi a fejeket, hogyha arról van szó, hogy mi tesz és mi nem tesz valakit gazdaggá. Gyakran hallom a környezetemben, hogy igen, milliárdos akarok lenni – ám ez nem feltétlenül reális cél.

#vezetés
2011.08.06.

SMS autóvezetés közben?

A fiatalok vezetési képessége rohamosan romlik, miközben SMS-eznek. Ezt egy kutatás mutatta ki, miszerint a vezetés közben írt SMS, vagy az MP3-lejátszó babrálása sokkal nagyobb veszéllyel jár, mint az egyszerű telefonálás.

Vagdossa magát, hogyan segítsek?
#vagdosás
2011.08.06.

Vagdossa magát, hogyan segítsek?

A tudat, hogy gyermeke szándékosan vagdossa magát, egyszerre sokkoló és kétségbeejtő. Az öncsonkítást komolyan kell venni, mivel hátterében mindig valami lelki baj áll, amit meg kell találni és kezelni kell. Hogyan segíthet gyermekének?

#erőszak
2011.08.06.

Erőszakos vagyok, megváltozhatok?

Tehát valakivel nem bánsz jól, és ez gyakran megtörténik. Talán már el is rontottál egy kapcsolatot, vagy valakit nagyon megsértettél? Nincs több kifogás, megváltozhatsz.

#kajszibarack
2011.08.05.

Kajszibarack, a hosszú élet titka

Elég hihetetlenül hangzik, hogy ez a nálunk is termő gyümölcs csodákra képes, vagy legalábbis meghosszabbítaná az életet. Pedig rendszeres fogyasztása jótékony hatással van szervezetünkre.

#tejcsorgás
2011.08.04.

A fiúk melle is termel tejet?

Igen, bár meglepő, de a fiúk tejmirigyei is képesek tejet előállítani. A férfi tejtermelés az utóbbi években egyre gyakoribb jelenség, köszönhetően bizonyos gyógyszeres kezelések mellékhatásának, melyek a tejmirigyeket ingerlik.

#sperma
2011.08.03.

Spermát helyezett magába, terhes lehet?

"Barátnőm szeretkezés után, a párja tudta nélkül megszerezte a spermás zsebkendőt, beledugta az ujját, majd felnyúlt vele a hüvelyébe. Mennyi esélye van annak, hogy teherbe esett így?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#facebook
2011.08.03.

A Facebook megváltoztatta a szexet

Pár hónappal ezelőtt egy férfi ismerősöm ezt az üzenetet kapta Facebookon egy régi barátnőjétől: „Tudom, hogy boldog kapcsolatban élsz, és én is. De ha bármikor Pesten jársz, keress fel! Szórakozhatnánk kicsit, mint régen... szabályok nélkül.”