Hírek

#rossz jegy
2010.11.23.

Rossz jegyet kaptam, hogy mondjam el otthon?

"Előfordul, hogy néha rossz jegyet hozok haza, és egyszerűen nem vagyok képes megmondani a szüleimnek. Ha kettest kapok, azt még elmondom, de az egyeseket nem merem. Tudom, hogy nem vernek meg érte, de egyszerűen nem megy. Mit tegyek?"

#megrontás
2010.11.23.

Két diákját is megrontotta a 37 éves tanárnő

Két 15 éves fiú diákjával bonyolódott szexuális viszonyba Hina Patel, 37 éves brit tanárnő. A neves Birkdale középiskola történetében mind ezidáig példátlan eset került a nyilvánosság elé.

#facebook
2010.11.22.

Durva Facebook-tréfa miatt kerültem bajba

"Facebookon viccből csináltam egy olyan alkalmazást (Phrases-en), hogy ki illik hozzád az osztályodból. Leírtam minden osztálytársamnak a nevét, és mellé valami kis jellemzést. Az osztályfőnököm fizika órán erről kezdett el beszélgetni, és mondta hogy úgy is ki tudják deríteni, melyik gépről volt, hogy már kitöröltem. A többiek azt mondták, hogy aki ezt csinálta, azt fel is jelenthetik. Igaz ez? Mit tegyek?"

#hulladék
2010.11.22.

Az italoskarton szelektív gyűjtése

A többrétegű italoskarton-dobozok családja a háromféle anyagtípusból készülő, úgynevezett társított csomagolóanyagok kategóriájába tartozik.

#randi
2010.11.21.

Randi vagy erőszak? A randi-erőszakról

A randi-erőszak manapság sajnos egyre több tinilány számára a szörnyű valóság. Megalázottságukat, lelki szenvedésüket pedig tovább növeli, hogy sokan úgy vélik, nem lehet erőszakról beszélni, ha az a randin történt, két olyan ember között, akik különben is közel állnak egymáshoz.

#vizelet
2010.11.20.

Színtelen vizelet - Mi okozza?

"Miért van az, hogy a vizeletem sokszor színtelen? Főleg akkor fordul ez elő, amikor a barátommal szexelünk, és elmegyek utána pisilni."

#teljesítmény
2010.11.20.

A teljesítménynövelő szerek

Ha versenysportoló vagy fitneszguru vagy, már biztos megfordult a fejedben, hogy hogyan tudnád a teljesítményedet fokozni.

#iskola
2010.11.19.

Borzalmak az iskolai vécékben

Egy brit kutatás szerint a diákok nagy része kerüli az iskolai mosdók használatát, ugyanis koszosak, valamint sokszor dohányosok vagy erőszakoskodók foglalják el.

#dohányzás
2010.11.18.

A dohányfüstmentes munkahelyekért

A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért, a Légúti Betegek Országos Egyesülete és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány csatlakozik ahhoz az európai kezdeményezéshez, amely sürgeti, hogy törvény garantálja minden munkavállaló számára a dohányfüstmentes munkahelyen való munkavégzés lehetőségét.

#szakítás
2010.11.17.

Szakítás után verekedne - Mit tegyek?

"Már szakítottam a fiúval, és megmondtam neki, hogy más tetszik, ő erre azt felelte, hogy majd megveri azt a másikat. A barátnőmet is mindig bántalmazza. Mit csináljak?" A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.