Hírek

#szex
2010.10.23.

Azután az éjszaka után...

Szóval lefeküdtél vele… Másnap azonban minden más. A hangulat olyan feszült, nem mertek egymás szemébe nézni. Furcsán érzitek magatokat, ha közeledtek a másikhoz. Vagy egyszerűen csak a másik elérhetetlen.

#pubertás
2010.10.21.

Sokkoló pubertás? Első jelek

Amikor a tested megváltozik, úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek, más, mint amit valaha is tapasztaltál. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek, amikor megnőnek, lefogynak, hirtelen erekciói lesznek, fejlődni kezdenek a mellei, szőrösödnek, zsírosodik a hajuk, megváltozik a bőrük.

#kiberszex
2010.10.20.

Cyberszex - Rászedés?

„Helló Aranyhajú kislány, tegnap egész este rád gondoltam. Remélem te pedig rám. Nagyon Szeretlek - a tegnap nagyszerű volt. Nagy szerelemmel, Mágikus fiú!”

#lopás
2010.10.20.

Lopásra kényszerülve

Ha éhes, szomjas, fázik és nincs más eszköze, hogy kielégítse ezt és még buzdítják is rá, akkor a személy lop. Van, aki kér, van, akinek eszébe sem jut a lopás.

#szülő
2010.10.19.

Hogyan beszélgess a felnőttekkel?

Igent mondott a meghívásodra az, aki kinéztél magadnak? Közeleg a találkozás ideje, s te tiszta ideg vagy, jól esne egy-két bátorító szó? Főszerepet játszol az iskolai darabban, s nincs kinek elmond mennyire izgatott vagy? Kihez fordulhatsz az ehhez hasonlóan feszült helyzetekben? A többséghez hasonlóan te is inkább a barátaiddal, mintsem a szüleiddel osztod meg a nehéz pillanatokat? Amikor kisebb voltál még a szüleiddel beszéltél meg mindent – jót-rosszat egyaránt. Mi változott azóta?

#fogamzásgátló
2010.10.18.

Fogamzásgátló tabletta rendelés online?

Azt hallottam, hogy az interneten lehet orális fogamzásgátlót rendelni recept, vagy orvosi vizsgálat nélkül. Így van-e, s ha igen, hol rendelhetem meg?

#szerelem függés
2010.10.17.

A szerelemfüggőség

De mit is jelent az, hogy valaki szerelemfüggő? Az alábbi listából kiderül, hogy te is szerelemfüggő vagy- e. Ha egyre több állításról úgy gondolod, hogy az igaz rád, akkor nagy az esélye, hogy valamelyik kategóriába te is beletartozol.

#láz
2010.10.16.

Amikor a gyógyszertől vagy lázas

Mindenki tudja, hogy ha lázas, gyógyszert kell bevenni annak csillapítására. De mi van akkor, ha a gyógyszer okoz lázat? Mert ilyen is létezik!