Hírek

#internet
2009.11.17.

Az Internet-függőség, avagy a XXI. század új találmánya

Gyorsan változik körülöttünk a világ. Ezt már mindenki a saját bőrén tapasztalja. Ám a valóság az, hogy 10-20 évvel ezelőtti világhoz képest az egyik jelentős változás az Internet. Ennek az egyik hátulütője az, hogy megjelent az Internet- függőség is sok ember esetében. De mit is jelent az Internet-függőség?

#terhesség
2009.11.14.

Milyen jelek utalnak a születendő baba nemére?

Meglehetősen hosszú a listája azoknak a mítoszoknak, melyek szerint az egyes jelekből megállapítható, kisfia, vagy kislánya születik-e valakinek. Íme néhány ezek közül.

#diabétesz
2009.11.13.

Ne stresszelj! Cukorbetegséget okozhat!

Azt már mindenki hallotta, hogy az elhízás, a mozgásszegény életmód cukorbetegséget okozhat. A legújabb kutatások szerint azonban a stressz is rizikófaktor! Tehát ne aggódj - cikkünkből mindent megtudhatsz a betegség tüneteiről és megelőzéséről.

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.

#szakítás
2009.11.13.

Hogy túl tudd élni a szakítást…

Kevés dolog fáj jobban, mint hogyha dobnak. Persze, a legtöbb ember inkább elviselné, hogy egy szumó birkózó kilapítsa, mintsem hogy az összetört szív magányát át kelljen élnie.

#randi
2009.11.12.

Hogyan úszd meg olcsón a randizást?

Ha már kiszemeltél magadnak egy lányt és már el is hívtad randira, de nincs semmi ötleted, hogy hova, merre, mit csináljatok, hát itt egy nagyon egyszerű, de nagyszerű tipp: Próbálj ki valami mást! Ne a szokásos legyen mint pl:mozi, vacsi, ebéd, lógás

#mobiltelefon
2009.11.12.

A mobilok több embert ölnek meg, mint a cigi?!

A mobilok sokkal több embert képesek megölni, mint a cigaretta! A tanulmány, amelyet Prof. Dr. Vini Khurana dolgozott ki, egyike a legmegdöbbentőbb 21. századi feltételezéseknek.

#negatív énkép
2009.11.11.

Negatív énkép és a szexuális élet

Az énkép fontos dolog: fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy reálisan gondolkodjunk magunkról. Igen, de mi van, ha negatív dolgokat sugárzunk magunk felé? Ennek hosszú távon komoly mellékhatásai lehetnek!

#szülő
2009.11.11.

Boldogulás tini szülőként

Igen nehéz tini szülőként boldogulni. Egy gyerek igényeit kielégíteni és a saját jövődet is egyengetni nem könnyű, még a legenergikusabb és leglelkesebb szülőknek sem. Habár kaphatnak segítséget a tini szülők, mindent egyensúlyban kell tartani, hogy ne érezd magad teljesen elhasználtnak. Állíts fel szabályokat az életviteleddel kapcsolatban, keress támogatást, légy tisztában a jogaidat az oktatással és munkával kapcsolatban, és találj támaszt másokban! Ez mind segíteni fog abban, hogy boldogulj.

#étkezés
2009.11.10.

Zabálási kényszer

Vége az iskolának, hazaesel, kinyitod a hűtőt és felfalod, amit találsz. A diákok nagy részének ismerős lehet a sztori. Sokszor már nem is azért eszünk, mert éhesek vagyunk, hanem mert a szemünk kívánja. Nos, a falás, a mértéktelen és rendszertelen étkezés bizony súlyos kilókhoz vezethetnek. Most pedig tudjunk meg mindent erről az alattomos, de napjainkra szinte népbetegséggé lett szokásról.

#TV
2009.11.10.

A TV-zés veszélyei: Cukorbetegség

Lehet, hogy ez így kissé erőltetettnek hangzik, viszont rengeteg bizonyíték van rá, hogy a mértéktelen TV nézés nagyban hozzájárul a diabetes kialakulásához.

#szülők
2009.11.10.

7 tipp a tini élethez – a szülők nem csak hátráltatni tudnak!

A tinik számára az élet nem játszótér, sokkal inkább dzsungel. A szülőkkel karöltve már parkban sem sétálunk, nemhogy dzsungelben. Akkor mégis, hogy élhetjük túl ezt az időszakot, hogyan érthetjük meg és fogadhatjuk el a világot anélkül, hogy a szüleink agyára mennénk? Az alábbi 7 tippünk mindenképpen segíteni fog ebben.

#recept
2009.11.09.

Rakott gomba

Az alábbi húsmentes, könnyen elkészíthető, ízletes egytálétellel a vegetáriánus konya rajongóinak próbálunk kedveskedni.