Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

#valentin nap
2019.02.13.

Epres sajttortás csokis süti kosárkák

Az alábbi epres sajttortás csokis süti kosárkák igazi ínyencségek egy különleges alkalomra - így például Valentin napra! Ráadásul mivel falatnyiak, könnyen és kézzel fogyaszthatók, így akár meg is oszthatod a pároddal!

#rasszizmus
2019.01.31.

Rasszizmus Magyarországon: egy fekete tini szemével

Fekete vagyok. Tudok róla, ha az orrom alá dörgölik, nem leszek se világosabb, se sötétebb, de nem is akarok. Ez nem olyan dolog, amit szégyellek, de büszkének se kell rá lennem, mert ez is csak olyan külsőség, mint az, hogy göndör vagy egyenes a hajad. Sokan azt hiszik, emiatt más vagyok, mint a többi ember.

#dühkezelés
2019.01.20.

A női dühkitörésekről

Már-már elcsépelt filmjelenet, mikor a dühös nő tányért vág a falhoz, kiborul, vagy egyszerűen csak a sértődött hercegnőt játssza. Pedig a problémakezelésnek számos más módja is van.

#Nógrádi Gábor
2018.12.13.

Elkövetkezik a merülés az öbölben

Amelynek a legszebb élőlényét Dorténak hívják, a legcsúnyábbat meg polipnak, kivéve, ha a polip Dorte, és engem ölel át. A sziget öblébe lassan úszott be csónakunk egy olyan keskeny résen, amelyen át egy jacht talán már be sem fért volna.

#vita
2018.12.08.

Hogyan nyerj meg egy vitát?

Hogyan is nyerhetsz meg egy vitát úgy, hogy érvényesíted a véleményedet anélkül, hogy elvesztenéd a türelmedet, vagy megsértenél bármilyen kapcsolatot, akár az iskolában, akár a családban vagy a szerelmi életben.

#ítélkezés
2018.11.30.

Te mit tennél? Egyetlen döntés is megváltoztathatja az életedet

Egy-egy élethelyzetet mindig több szempontból kellene megvizsgálni, mielőtt ítélkezünk. A te igazságod egészen más, mint az enyém. Hiszen én más szemszögből látom. Így, ha meg akarom érteni a döntésedet, a te szemszögedből kellene látnom a dolgokat. A te fejeddel kellene gondolkoznom. Ha ez sikerül, megértem a döntésedet, és nem fogok ítélkezni feletted.

#nem
2018.10.18.

A makacs viselkedés csapdája

Biztosan van olyan ismerősöd, akivel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha az övé az utolsó szó, és ha egyet is ért valakivel, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „Igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan lehet okosan nemet mondani?

#melltartó
2018.10.01.

Hogyan segíts gyermekednek az első melltartó megvásárlásakor?

Az első melltartó megvásárlása új tapasztalat a serdülő gyermeknek és a szülőknek is. Annak jele, hogy a kislányból felnőtt lesz. De ezzel a lépéssel sok kérdés is felmerülhet: Mikor, hol és milyen melltartót vegyünk először lányunknak? Íme, néhány tipp, amivel sikeres lehet a vásárlás.

#barát
2018.09.30.

Hogyan nyűgözd le a párod szüleit?

Ha épp vacsorára készülsz az új barátod vagy barátnőd szüleivel, nem árt észben tartani néhány hasznos tippet, amelyekkel lenyűgözheted őket. Az első benyomás mindig meghatározó, pláne, ha a párod szüleiről van szó! Szerencsédre nem kell megjátszanod semmit. A legjobb tanács, hogy légy önmagad - persze néhány alapvető szabály betartása mellett.

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#fiú
2018.09.22.

Fiú létemre állandóan elsírom magam

"13 éves fiú vagyok, az a gondom, hogy ha szemembe mondják az igazságot (amit általában elismerek), vagy ha kigúnyolnak, veszekednek velem, netán kiröhögnek, akkor egész könnyen elkezdek sírni. Ez engem nagyon zavar." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#párkapcsolat
2018.09.07.

Hogyan fogadd el a barátod barátait?

Eljött a nagy pillanat… találkozol a híres barátokkal. Ideges vagy? Ne legyél! Az alábbiakban 15 tuti tippről olvashatsz, amelyek segítenek abban, hogy elnyerd a tetszésüket, illetve a bizalmukat.

#testkép
2018.09.05.

5 dolog, amellyel tönkreteheted lányod testképét

Sok mai tizenéves küzd testképzavarral. Főleg a lányok vannak kitéve annak, hogy megutálják a saját testüket - leginkább a méretüket. Sajnos sok szülő is ront a lánya önképén anélkül, hogy tudna róla.