Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#szakítás
2017.06.22.

Maradjak vagy szakítsak?

Nagy szerelmek, rövid kapcsolatok, nyári kalandok és szakítás. Sajnos előbb-utóbb mindenki átéli azt a dilemmát, hogy vele sem az igazi, de nélküle sem. Maradjunk együtt vagy szakítsunk?

Hogyan barátkozz, ha nincs túl sok önbizalmad?
#barát
2017.06.15.

Hogyan barátkozz, ha nincs túl sok önbizalmad?

Kedves Szakértő! Nem tudok közeledni az emberekhez, egyszerűen nem tudok barátkozni! Mivel nem vagyok teljesen egészséges (az önbizalomhiány miatt), akkor miért is akarnának velem a pozitív emberek barátkozni? Félek, hogy sohasem tudok majd rendes barátokat találni a félelmeim miatt, illetve, hogy a hiányosságaimat nem tudom előttük elrejteni. Hogyan tudnék ezen változtatni?

#anya
2017.06.15.

Legyél olyan, mint anyukád!

Amikor kicsi gyerek voltál, akkor mindenben osztoztál anyukáddal, megvolt a közös hang köztetek. Mostanság azonban egyre több dolgot szeretnél megtartani magadnak? Olyan kérdéseid vannak, amelyekre úgy véled, hogy nem tudja a választ, és már nem érzed úgy, hogy annyira hasonlítanál rá, mint ezelőtt? Pedig közelebb álltok egymáshoz, mint hinnéd, és nincs olyan dolog, amiről ne tudnátok kettesben beszélni.

10 kreatív randitipp
#randi
2017.06.13.

10 kreatív randitipp

Szeretnéd úgy eltölteni az időt szíved választottjával, hogy az egyszerre legyen romantikus, izgalmas és feledhetetlen élmény? Íme, néhány ötlet ahhoz, hol és mivel tölthetitek el az ismerkedés édes óráit.

#facebook használata
2017.06.12.

Te kiteszed ezeket az infókat a netre?

A felhasználók több mint harmada tesz közzé pénzügyi tranzakcióiról részleteket a neten, és tízből néggyel esett már meg, hogy beszkennelt személyes okmányukat is kitették Facebookra. Ez baj.

#összetört szív
2017.06.10.

Elhagytak? Van gyógyír az összetört szívre!

Most neked írok, aki úgy érzed, vége mindennek. Továbbállt a párod, és te itt maradtál magadban. Egyedül vagy, és olyan magányosnak érzed magad, mint még soha. Az az érzésed, hogy nincs nálad szerencsétlenebb ember a világon. Azonban te is tudod, hogy ezen valahogy túl kell tenni magadat. Segítek!

#szerelem
2017.06.07.

8 mítosz a párkapcsolatokról

Kapcsolatban élni nem egyszerű. Lépten-nyomon valamilyen nehézségbe ütközünk vagy valami külső hatás teszi próbára párkapcsolatunkat. Íme, néhány legenda, amiről azért jobb, ha te is tudsz.

#instagram
2017.06.07.

Mit nem szabad csinálni az Instagramon?

Egy amerikai tanár rákérdezett az iskolája diákjainál, hogy szerintük mit nem szabad csinálni az Instagramon, és elég meglepő válaszok érkeztek, majd jöttek a további szabályok is -olvasható a hvg.hu oldalon.

#önéletrajz
2017.06.07.

Önéletrajz: segítünk megírni!

Egy összefoglaló írás rólad nagyon sokat segíthet, ha munkát keresel. De nehéz lehet összehozni, ha még csak egy kevés tapasztalatod van, vagy ha egyáltalán nincs is. Most megmutatjuk, hogy mit is kell tartalmaznia az önéletrajzodnak.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?
#vonzalom
2017.06.06.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?

Érezted már úgy, hogy egy lány vonzódott hozzád, aztán kiderült, hogy csak barátságos akart lenni. Van néhány nyilvánvaló jel, amivel nem is olyan nehéz megfejteni egy lány feléd táplált érzéseit. És ha már tudod a választ, elhívhatod randira. Az alábbi tippek segíthetnek megfejteni, mit is érez.

#szerelem
2017.06.05.

A tartós kapcsolat 5 nélkülözhetetlen eleme

Még csak a második közös randitoknál tartotok, de máris úgy érzed, hogy van valami kettőtök között? Folyton csak ő jár a fejedben, és alig várod, hogy újra lásd? Az egész nagyon izgalmas, de mielőtt tényleg belehabarodsz, jó, ha végiggondolod, hogy megvan-e minden összetevő.

#testvér
2017.06.04.

6 tipp, hogy jobb testvérré válj

A gondolat, hogy jobb testvérek legyünk, nem fordul meg gyakran a fejünkben. Pedig ahogy felnövünk, lassan megbocsátjuk, hogy egyszer kilökött minket a hintából, és egyre erősebb a vágy, hogy milyen jó is lenne egy barát, akivel a családi történeteken is osztozunk, nem csak a ruhákon. Tippjeink segítségével nem csak jobb testvérré válhattok, hanem lelki társsá is.

#szerelem
2017.06.02.

Párok és változások

„Emlékszel arra, hogy milyen jó volt, amikor összejöttünk?” Születésünk után sok mindenben változunk. Először édesanyánk szoknyáján lógunk, aztán elkezdjük vívni saját harcunkat a függetlenségért, majd újra megtaláljuk a régi értékeket. Ugyanúgy, ahogy életünk változik, párkapcsolataink is dinamikusan alakulnak.

#szülő
2017.06.01.

A szüleim nem tisztelnek, mit tegyek?

Mit tehet egy tini, ha a szüleitől nem kap tiszteletet? Még ha nem is „rossz gyerekről” van szó, sok fiatal éppen a szülei viselkedése miatt dacol velük. Hogyan állhatsz ki a saját jogaidért és szabadságodért?