Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#vallomás
2017.02.13.

Hogyan adjam a tudtára, hogy különleges?

Kedves KamaszPanasz! Tanácsot szeretnék kérni: hogyan éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra? Mindennap látom a buszon, a szememben ő a leggyönyörűbb a világon. Megpróbáltam leszólítani, de eszméletlenül szégyenlős vagyok.

#pesszimista
2017.02.10.

9 módszer, hogy megszabadulj a negatív érzésektől

Talán nehéz elhinni, de az érzések szokásokká válhatnak, ha sokat ismételjük őket, így a negatív érzések és gondolatok is beépülhetnek a mindennapjainkba. Hogy megállítsd ezek elmérgesedését, meg kell tanulnod kezelni a negatív hatásokat.

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

#valentin
2017.02.06.

Különleges és olcsó Valentin napi ajándékötlet

Különleges és nem túl drága módot szeretnél találni, amivel emlékezetessé teheted az idei Valentin napot szerelmeddel? Cikkünkből kifejezetten tinik számára kigondolt ötletekből nyerhetsz inspirációt!

#csók
2017.02.06.

Hogyan fogadd el a pasid lánybarátait?

Eloszlathatja a féltékenységed és a bizonytalanság érzeted, ha megtanulod, hogyan kezeld a barátod lánybarátait. Ha megtiltod neki, hogy lányokkal is barátkozzon, az nem csak zokon eshet neki, de azt is hiheti általa, hogy irányítani akarod a baráti kapcsolatait (is). Ha ezzel a dilemmával küzdesz, íme, 7 tipp.

#önbizalom
2017.02.04.

Állandóan elpirulok - A szakértő válaszol

Az lenne a problémám, hogy állandóan elpirulok. Társaságban vagy csak amikor megyek az utcán. Ennek biztos valami önbizalomhiány vagy gyerekkori lelki probléma lehet az oka. Akkor pirulok el a legjobban, ha társaságban vagyok és minden szem rám szegeződik.

#kapcsolat
2017.02.03.

Mitől lesz jó a párkapcsolat?

Nap mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb a számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#petting
2017.02.02.

Hogyan beszélj a szexről?

Elolvashatsz mindent a szexről, lehet szexuális tapasztalatod is, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem neki nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.

#gúnyolódás
2017.02.02.

Miért piszkálnak a fiúk?

"Az osztályomban 9 fiú van, és ők a problémám okozói, ugyanis nagyon szeretnek engem piszkálni, kigúnyolni, röhögni rajtam. Mindig ellenszenvesek velem - bezzeg a többi lánnyal tudnak normálisan beszélni. Miért csinálják ezt?" A szakértő válaszol.

#szakítás
2017.01.31.

6 jel, hogy még nem állsz készen egy új kapcsolatra

Sokaknak az a legegyszerűbb megoldás egy szakítás után, ha fejest ugranak egy másik kapcsolatba. Ez azonban hiba is lehet, hiszen érzelmileg még mindig sebezhető vagy, és egy még károsabb szituáció áldozatává válhatsz.

#gyász
2017.01.24.

Segíts gyászoló barátodnak

Mindenki életében elkerülhetetlenül eljön az a pillanat, amikor szembe kell néznie szeretett hozzátartozója – egy szülő, testvér, közeli barát, idős családtag vagy egy kisgyermek - elvesztésével. Senki sem immunis erre a lelki traumára és fájdalomra. Így, ha valamikor, akkor ebben az esetben tényleg szükségünk van a segítségre. Ugyanúgy, ahogy nekünk is jól esik ilyen estben a segítség, egy barátunknak is jól eshet, sőt szinte kötelességünk valahogyan segíteni neki. Igen, de mégis, hogyan tudjunk segíteni és támogatni gyászoló barátunkat?

#hallgat
2017.01.23.

Mit ne kérdezz soha egy sráctól?

A lányok kíváncsiak. A gond csak az, hogy néha olyan kérdéseket tesznek fel, amit jobb lett volna, ha nem kérdeznek meg. Hiába küzdünk ellene, tény, hogy a srácok másképp gondolkoznak, ezért az sem mindegy, hogy milyen témákkal bombázzuk őket. Mit az, amit jobb szóba sem hozni?

#stressz
2017.01.23.

Mit élhetnek át a veronai buszbaleset túlélői, családtagjai?

Amikor az ember valamilyen komoly megrázkódtatáson esik át, az úgynevezett poszttraumás stressz kialakulására lehet számítani. Korábban főleg a háborúk által megviselt katonáknál diagnosztizálták, ám más, az élettel járó események is kiválthatják ezt az állapotot.

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.