Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#szerelem
2014.02.21.

Randi szabályok

Ha randizni mész valakivel, először gondold végig, hogy vannak-e olyan szabályok, amelyeket feltétlenül be kell tartanod. Te is tudod, hogy vannak! Ezek a szabályok nélkülözhetetlenek, legyen szó bármilyen randiról.

#családon belüli erőszak
2014.02.18.

Segítség, bántanak a felnőttek

A gyermekek és fiatalok fizikai és szóbeli bántalmazása törvénybe ütközik, csakúgy, mint az elhanyagolása. Sajnos ennek ellenére nap, mint nap találkozhatunk olyan esetekkel, amikor a felnőttek kihasználják a testi erejüket. Mit tehetünk ilyen esetben?

#szorongás
2014.02.17.

5 mód a szorongás leküzdésére

Szinte mindenki megtapasztalta már azt a rossz érzést, ami idegességgel, feszültséggel és stresszel társulva rontja el mindennapjainkat, a szorongást. Itt van 5 módja annak, hogyan kezeljük a problémát.

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#valentin-nap
2014.02.14.

Valentin-napi őrület

Február 14-éről eltérő vélemények alakultak ki: egyesek giccsesnek és haszontalannak tartják, mások alig várják már a közéledtét, és vannak, akik csak arra vágynak, hogy túl legyenek rajta.

#szerelem
2014.02.13.

Ha viszonzatlan a szerelem

Előfordul, hogy választottad nem viszonozza az érzelmeidet. A csalódottság érzése nagyon fájdalmas, keserű pirula. Hogy helyén tudd kezelni elkeseredettségedet, néhány ötletet osztunk meg veled.

#barát
2014.02.12.

Mit tegyél, ha beleszeretsz a legjobb barátodba?

Ha már tápláltál érzelmeket az egyik legjobb barátod iránt, tudod, hogy az milyen ijesztő is tud lenni. Vajon el kellene mondanod a legjobb barátodnak, hogy szereted őt? Mi lesz, ha nem szeret viszont – megszakad a barátságotok? Biztos, hogy szerelmes vagy belé?

#barát
2014.02.09.

Lehetünk barátok az exemmel?

Létrejöhet vajon barátság szakítás után? A válasz nem is olyan egyszerű. Miért ne lehetne valaki barátságban az exével?

#krízis
2014.02.02.

Hogyan dolgozhatjuk fel a krízist?

Egy szeretett személy elvesztése, katasztrófák, balesetek sajnos időnként megesnek. A krízisbe került ember valóságos érzelmi viharon megy keresztül. Lássuk a krízis szakaszait és megoldási módjait - tanácsolja a pszichológus.

#szülők
2014.02.02.

Ha a szüleid idősebbek...

A szülők napjainkban sok esetben negyven év körüliek, vagy annál is idősebbek gyermekük születésekor. Az idősebb szülőkkel való együttélés számos áldást tartogat, ugyanakkor sok nehézséget is hoz egy fiatal életébe. Ma van az Idősek Világnapja.

#méh
2014.01.31.

Ha valamelyik szülőd rákos: a rák kezelése

Nagyon sok tini szeretné tudni, hogy mire is kell számítania a rákos szülő kezelése alatt. Sorozatunk eme cikkében röviden elmagyarázzuk a különböző kezeléseket, azt, hogy hogyan is működnek, illetve kitérünk a mellékhatásokra is.

#betegség
2014.01.29.

Ha valamelyik szülőd rákos: a kezelés közben

Nagyon sok tini szeretné tudni, hogy mire kell számítania a rákos szülő kezelése alatt. Sorozatunk ezen cikkében elmondjuk, mit érdemes tenned a rákos szülőd kezelése alatt vagy után, mikre kell odafigyelned és hogyan birkózhatsz meg az érzelmeiddel, hol kaphatsz választ a kérdéseidre.