Lélek, közösségi média

#Lélek #közösségi média

86 db cikk a témában

#szakítás
2020.06.16.

Hogyan lépj túl egy lányon, aki nem szeret

Azt mondják, hogy a szerelem egy csodálatos és fantasztikus érzés. De hogyha az, akit szeretsz, nem szeret vissza, könnyen a világ legrosszabb érzésévé válhat.

#relax
2020.02.07.

Relax…

Egy olyan korszakban élünk, amikor egyszerre szólal meg a telefon, megy a tévé, a számítógépen is fut egy weboldal és még azt is jelzi a telefon, hogy megjött egy e-mail. A család tesz-vesz, mondanak valamit. Te pedig nagyjából egyszerre kezeled az összes dolgot. Aztán idegesen rázod a lábad, fáj a fejed, tiszta ideg vagy és azt se tudod, hogy miért.

#meglepetés parti
2019.07.14.

Ötletek meglepetés partihoz

Mindenki szereti a meglepetés partikat, nemde? Ha a barátod olyasvalaki, aki nem fél a szerepléstől, akkor a meglepetés parti egy olyan ajándék, amire egy életen át emlékezni fog. Íme, néhány tipp, hogy jól sikerüljön, amit elterveztél!

#nem
2018.10.18.

A makacs viselkedés csapdája

Biztosan van olyan ismerősöd, akivel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha az övé az utolsó szó, és ha egyet is ért valakivel, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „Igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan lehet okosan nemet mondani?

#facebook
2018.07.01.

Facebook és valóság

Bepillantást nyerhettem egy igazán szép, és „tökéletes” lány online mindennapjaiba, és elfogott a döbbenet. Gondolom, neked is ismerős az érzés, amikor a Facebook kezdőlapot böngészve, rábukkansz egy tökéletes emberre, és azt kívánod, bárcsak olyan lennél, mint ő! Aztán belenézel a tükörbe, és elkezded keresni a hibákat.

#közösségi oldalak
2017.08.16.

5 dolog, amit online soha!

Ha közösségi oldalakon lógsz a barátaiddal, könnyen elfelejtheted, hol a határ. Vannak bizonyos témák, amiket kizárólag négyszemközt vagy személyesen szabad megbeszélni, hiszen nem tartozik másra. Cikkünkben megtalálod azt az 5 dolgot, amit soha nem szabad feltenned az internetre.

#internet veszélyei
2017.07.11.

Veszélynek lehetsz kitéve a neten

Az elmúlt évben a világon a tizenéves internethasználók 62 százaléka szembesült valamilyen veszéllyel az online térben, derült ki a Microsoft reprezentatív nemzetközi kutatásából.- olvasható az eduline.hu-n.

#facebook használata
2017.06.12.

Te kiteszed ezeket az infókat a netre?

A felhasználók több mint harmada tesz közzé pénzügyi tranzakcióiról részleteket a neten, és tízből néggyel esett már meg, hogy beszkennelt személyes okmányukat is kitették Facebookra. Ez baj.

#közösségi média
2017.04.01.

Közösségi média: mire használd és mire ne?

Ahhoz, hogy ne bánts meg senkit, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, ne tedd tönkre a barátságod vagy a kapcsolatod, valamint megkapd majd azt a bizonyos állást néhány év múlva, vannak bizonyos szabályok, amiket a közösségi média használatával kapcsolatban szükséges betartanod. Lássuk, mik ezek!

#randi etikett
2017.03.09.

Okostelefon-etikett a randin

Ha a randid vagy fontos találkozód közeleg, olvasd el ezt a cikket, melyben átfogó, lényegre törő tippeket találhatsz arról, hogyan ildomos a telefonodat használni.

#pletyka
2017.02.25.

Valaki pletykát terjeszt rólam. Mit tehetek ellene?

Kedves Szakértő! Van egy lány a suliban, akivel nem igazán jövünk ki jól egymással. Állandóan pletykát terjeszt rólam, emiatt az emberek ellenem fordulnak. Mit kellene tennem, hogy ez másképp legyen?

#sms
2017.02.14.

Online csevegés, SMS-ezés: ezeket a témákat kerüld el!

Az utóbbi években annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy sokszor azt vesszük észre, a szemtől szembeni kommunikáció jó részét már fel is felváltotta. A váltásnak számos oka van: gyors, diszkrét és egyszerű. Üzenhetsz a barátaidnak, lehetnek rövid beszélgetéseid olyan szituációkban, amikor nem tudsz nyíltan csevegni, mint például a buszon, vagy megtörheted a jeget valaki olyannál, akivel csak most találkoztál.

#onlien etikett
2017.01.22.

Online etikett: gondolkodj, mielőtt kattintasz!

Milyen szokásokat gyakorolsz a való életben? Kinyitod az ajtót mások előtt, átadod a helyed a buszon, illedelmes és segítőkész vagy? És mi a helyzet az online világgal, ott is a megfelelő módon viselkedsz?