Lélek, önbizalom

#Lélek #önbizalom

353 db cikk a témában

#álom
2014.03.03.

Hogyan váltsd valóra az álmaid?

Minap egy fiatal lányt kérdeztem, hogy miért tanul kozmetikusnak. A válasza az volt, hogy édesanyja és nővére is fodrász, és az az álmuk, hogy nyitnak egy szépségszalont. És neked mi az álmod? - kérdeztem vissza. - Cukrászat - válaszolta a lány.

#krízis
2014.02.02.

Hogyan dolgozhatjuk fel a krízist?

Egy szeretett személy elvesztése, katasztrófák, balesetek sajnos időnként megesnek. A krízisbe került ember valóságos érzelmi viharon megy keresztül. Lássuk a krízis szakaszait és megoldási módjait - tanácsolja a pszichológus.

#betegség
2014.01.29.

Ha valamelyik szülőd rákos: a kezelés közben

Nagyon sok tini szeretné tudni, hogy mire kell számítania a rákos szülő kezelése alatt. Sorozatunk ezen cikkében elmondjuk, mit érdemes tenned a rákos szülőd kezelése alatt vagy után, mikre kell odafigyelned és hogyan birkózhatsz meg az érzelmeiddel, hol kaphatsz választ a kérdéseidre.

#betegség
2014.01.25.

Ha valamelyik szülőd rákos: mit érezhet a szülő?

Ha tudod, hogy mit érezhet a szülőd, akkor neked is sokkal egyszerűbb és könnyebb kitalálnod, hogy mivel segíthetnél neki – vagy legalább megérteni, hogy mi mindenen megy keresztül. Valószínűleg meglep, hogy nagyon sok hasonló érzés kavarog mindkettőtökben.

#változtat
2013.12.28.

Változtasd meg az életed!

Unod már, hogy úgy érzed, a „vesztesek” között vagy? Szeretnél változtatni rajta? Úgy érzed, hogy neked semmi sem sikerül? Hogyan irányíthatod sorsodat?

#kutya
2013.11.23.

Minden ember hasonlít házi kedvencéhez

Te is észrevetted már, hogy vannak emberek, akik nagyon hasonlítanak a kedvencükhöz? Te kutyás vagy macskás embernek tartod magad? A válaszod elég sokat elárulhat a személyiségedről.

#iszlám
2013.11.13.

Világjáró pszichológus: az iszlám nők öltözködése

Minden más vallásnál könnyebben felismerhetőek az iszlám hit női követői, mégpedig a ruházkodásukról. Testük különböző részeit kendővel, egyéb nagy anyag-darabokkal fedik, van, hogy csak a fejüket, de szélsőséges esetben a szemük sem látszik ki a lepel alól.

#siker
2013.10.27.

A család a tini siker kulcsa

Egy új tanulmány szerint azok a gyerekek, akiket csak az egyik szülőjük nevel, de stabil körülmények között, általában nagyobb sikereket érnek el, mint azok, akiket két szülő nevel, de instabil környezetben.

#önbizalom
2013.10.22.

Hogyan növeld az önbizalmadat?

Mindannyian emberek vagyunk, és vannak hibáink. Még ha a fizikai megjelenésed vagy szociális képességeid nem is olyanok, mint amilyeneket kívánsz, ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet érsz, mint bárki más, vagy ne lehetne okod arra, hogy higgy magadban. Cikkünkben az önbizalom fejlesztéshez adunk tippeket.

#tökéletes
2013.10.05.

Tiniként a modellvilágban

A legtöbb lány szeretne szép lenni, sokan szeretnének modellé válni és közülük sokan vágynak hírnévre, karrierre, csillogásra. Kinek ne tetszene, hogy szépen felöltöztessék, sminkeljék és csodálják szépségét?

#szerelem
2013.08.22.

Megijeszt a szerelem?

Elhívni valakit első randira nem mindig jön természetesen... elvörösödsz, izzadni kezdesz és elcsuklik a hangod. De van pár alapvető dolog, amivel fejlesztheted az önbizalmad, és növelheted a sikeredet a szerelemben.

#elpirul
2013.08.04.

Ha elpirulok, kinevetnek?

Sok fiatal lány fél attól, hogy kedvezőtlen benyomást tesz a többiekre. Ez a bizonytalanság-érzés miatt pedig könnyen elpirulunk. Miért pirulnak el egyesek jobban, mint mások? Miért zavarja egyeseket, ha elpirulnak?

#vitorlás
2013.07.22.

Föld körüli vitorlásversenyre készül egy hatvan éves magyar nő

Nem kis vállalkozásra készül Koczka Terézia: ő lehet az első magyar nő, aki körbevitorlázza a Földet – ráadásul mindezt hatvan évesen. SikNem kis vállalkozásra készül Koczka Terézia: ő lehet az első magyar nő, aki körbevitorlázza a Földet – ráadásul mindezt hatvan évesen. Sikeres a munkájában, szerető család veszi körül, közel két évvel ezelőtt mégis úgy döntött, hogy első magyar nőként részt vesz a Clipper Round the World földkörüli vitorlásversenyen.eres a munkájában, szerető család veszi körül, közel két évvel ezelőtt mégis úgy döntött, hogy első magyar nőként részt vesz a Clipper Round the World földkörüli vitorlásversenyen.

#harcos
2013.06.28.

A benned szunnyadó harcos

Kissé sablonosnak tűnhet a cím első olvasatra, pedig sokkal komolyabb tartalmat rejt, mint azt előre is gondolnád. De milyen harcosról is van itt szó? És miért szunnyadna éppen benned?