Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

241 db cikk a témában

#randi
2014.09.08.

Hogyan tedd túl magad az első szerelmen?

Nemrég szakítottatok az első szerelmeddel, és úgy érzed, mintha a szíved millió darabra hullt volna, és nem érdekel semmi, csak hogy megszabadulj ettől a fájdalomtól? Tudd meg, hogy hogyan lehetsz túl az első szerelmen.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?
#randi
2014.09.06.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?

Tetszik egy srác, de nem tudod, hogyan közelíts felé? Ha követed a következő tanácsokat, nemcsak arra veheted rá a kiszemeltedet, hogy randira hívjon, de a saját önbizalmadat is növelheted általuk! A fontos, hogy elfogadd önmagadat, és ezután a belső elégedettség sugárzani fog rólad!

#beszéd
2014.09.01.

Kommunikációs játszmák

Észrevetted, hogy mindenki egy kicsit másképp reagál konfliktushelyzetben? Van, aki meghunyászkodik, mások nekiállnak veszekedni vagy vádaskodni. Mi a céljuk ezzel? És milyen más játszmát játszunk még? Virginia Satir négy kommunikációs stílust írt le, amit megfigyelt családokban. Most ezeket mutatjuk be.

#szingli
2014.08.30.

Rossz szinglinek lenni?

Néha olyan érzés, mintha mindenhol párok lennének, és egyfajta nyomás nehezedne ránk, hogy kapcsolatban legyünk.

#magas
2014.08.24.

Miért nincs még fiúd?

Sokat gondolkodtál már azon, hogy miért vagy még mindig szingli? Akkor ideje odafigyelned arra a néhány lehetséges okra, ami meggátol abban, hogy járj valakivel.

#párkapcsolat
2014.08.17.

Egészséges párkapcsolat? Igen, de hogyan?

Szinte mindenki volt már szerelmes, és szinte mindenkinek volt már barátja/barátnője, vagy éppen van is. Ám időnként mindenkiben felmerül a kérdés, hogy jó-e a kapcsolata.

#szakítás
2014.08.14.

Három ok a szakításra - lányoknak

Három ok, amiért érdemes elgondolkodnod, hogy szakíts a barátoddal: különböző célok a jövőben, fizikai vagy érzelmi bántalmazás, és a bizalom hiánya.

#magas
2014.06.26.

A fiúk és a párkapcsolat

A fiúk és a lányok természetüknél fogva másként élik meg a párkapcsolatot. Milyennek látják a fiúk a kapcsolatot?

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?
#magas
2014.06.24.

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?

Már régóta tetszik egy lány az osztályból, de rád se hederít? Az a szép lány a reggeli buszról azt se tudja, hogy létezel? Összeszedtük, mit kell tenned ahhoz, hogy felhívd a választottad figyelmét magadra, és pozitív benyomást kelts.

#barát
2014.05.20.

Mit tehetsz szakítás után?

Nagyon fájdalmas lehet az, amikor elengedjük azt, akit szeretünk. Pláne akkor, ha derült égből villámcsapásként érkezik a szakítás. Nem könnyű, ez tény, de túlélhető a szakítás.

#homoszexuális
2014.04.11.

Homoszexuális vagyok? Hol a segítség?

Jelentkeznek az első jelek, vagy már régóta tudod, de nem mersz róla beszélni senkivel? Amikor először felmerül valakiben az érdeklődés a vele azonos neműek iránt, gyakori első reakció a félelem, az ijedtség, most akkor AZ vagyok? És ez így is marad? Nehéz választ találni a kérdésekre, hiszen a társadalmunkban a mai napig tabut képez a homoszexualitás témaköre, kevesen mernek róla beszélni.