Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

Mit ne együnk az első randin?
#első randi
2024.03.27.

Mit ne együnk az első randin?

A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, ezt mindenki tudja. Majdnem minden komoly kapcsolat egy formális vacsis- iszogatós randival kezdődik, ahol kiderül, hogy lesz e folytatása a kapcsolatnak, tehát az első randi nagyon fontos. De milyen ételeket érdemes kerülni az elején?

67 romantikus és olcsó randiötlet
#randi
2024.03.16.

67 romantikus és olcsó randiötlet

A válság közepén az amúgy sem túl mély kamaszzsebekkel nehéz lehet elegendő pénzt összeszedni ahhoz, hogy lenyűgözhesd partneredet. Szerencsére rengeteg olyan szórakoztató és romantikus lehetőség áll előttetek, amelyek semmibe sem kerülnek – nem is kell hozzá több, mint egy kis kreativitás! Olvass tovább a mi 67 tippünkért!

20 dolog, amit sose mondj egy lánynak
#barátnő
2024.01.29.

20 dolog, amit sose mondj egy lánynak

Azt mindannyian tudjuk, hogy milyen szavakkal kedveskedjünk a partnerünknek, de mi van azokkal a dolgokkal, melyeket semmi esetre se mondjunk a számunkra közel álló lánynak?

Top 10 nyári randiötlet
#pár
2023.07.29.

Top 10 nyári randiötlet

Valami szórakoztató és romantikus dologgal akarod elkápráztatni a partneredet ezen a nyáron? Legyél kreatív és kalandvágyó ezzel a 10 ötlettel, és garantáltan lenyűgözöd a randi partneredet.

20 flörtölős üzenetfajta, amivel felkeltheted a kiszemelted érdeklődését
#flört
2022.08.20.

20 flörtölős üzenetfajta, amivel felkeltheted a kiszemelted érdeklődését

Órákon át ábrándozol arról, hogy milyen lenne vele randizni, esténként a titokban róla készített fotókat nézegeted - minden gondolatod körülötte forog. Ideje lenne a tettek mezejére lépni, de a visszautasítás esélye minden bátorságodat elveszi. Szerencsére napjainkban már nem feltétlenül kell szemtől-szemben megpróbálni a kapcsolatfelvételt. Íme, néhány ötlet arra, hogyan írj a kiszemeltednek, hogy pillanatok alatt felkeltsd a figyelmét.

Flörtölj online
#randi
2022.07.15.

Flörtölj online

Annak a művészete, hogy hogyan gyakoroljunk valakire pozitív benyomást az első találkozás alkalmával, gyökeresen megváltozott akkor, amikor az online randevúk teret hódítottak maguknak. Miközben otthon ülsz a számítógép előtt, nem kell azon gondolkodnod, hogy vajon rúzsos-e a fogad, az egyetlen buktató, ha sajtóhibák vannak a profilodban. De hogyan tudod megállapítani, hogy az adatlap alapján annyira csábító pasas valóságos –e? Adunk néhány tippet, hogy mit csinálj és mit ne az e-mail randik alkalmával!

Tippek szerelemhez és randizáshoz
#randi
2022.07.05.

Tippek szerelemhez és randizáshoz

Randizás. Találkozgatás. Párkapcsolat. Akárhogy is nevezzük, a romantikus érzések általában felfűtik a 13-17 év közötti tiniket, beindítva ezzel a kérdések áradatát. Lehetséges valakivel randizni anélkül, hogy elveszítenénk a fejünket? Mikor van itt az ideje az első csóknak? Mi tesz egy kapcsolatot csodássá? A KamaszPanasz most megadja a válaszokat.

Mennyit várj, mielőtt felhívod?
#randi
2022.03.06.

Mennyit várj, mielőtt felhívod?

Egy nap? Három nap? Egy hét? Az egyik legnagyobb és legijesztőbb kérdés, amit az ember magától megkérdezhet, miután túlvagytok egy látszólag sikeres randin, hogy mikor hívd fel.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy
#szerelem
2021.12.30.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy

Azon töprengsz, vajon szerelmes vagy-e? Különösen boldog, izgatott és örömteli érzés fog el, amikor azzal a bizonyos személlyel együtt vagy, de ennél több kell ahhoz, hogy eldöntsd, mit jelentenek ezek az érzelmek valójában. Szerencsére mi összegyűjtöttük azt a 7 jelet, amely segíthet felismerni, hogy valóban szerelmes vagy-e.

#randi
2021.10.23.

El fog hívni egy második randira?

Két hete fantasztikus randin vettél részt, de azóta nem került szóba a második randi? Azon gondolkozol, vajon el fog-e hívni, és mikor?

Visszautasítás: hogyan csináld megfelelően?
#visszautasítás
2021.09.18.

Visszautasítás: hogyan csináld megfelelően?

Visszautasítás után is megtarthatod a méltóságodat - legalább addig, amíg hazaérsz. Vagy ha te vagy az, aki visszautasít, tanuld meg, hogyan kell jól csinálni!

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

#flört
2021.07.22.

Tippek a sikeres flörtöléshez

A nők évszázadok óta használják a flörtölés trükkjét, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét. Míg régebben a szempilla rebegtetése, manapság inkább a csábító nézés az, melynek a férfiak nem tudnak ellenállni. A flörtölés könnyebbé teszi a nők számára, hogy anélkül mutassák ki érdeklődésüket egy férfi iránt, hogy kimondanák azt.

17 gyakori kérdés a csókolózásról
#csókolózás
2021.07.20.

17 gyakori kérdés a csókolózásról

A csókolózás az egyik legártatlanabb „bűnös élvezet” a világon. A tinik gondolkodnak rajta, és aggódnak miatta. Vajon jól csinálom? Milyen csókfajták vannak? Kit kellene megcsókolnom, és mikor jön el a megfelelő pillanat? Íme, a 17 leggyakrabban feltett kérdés a csókolózásról!

6 tipp az első randihoz
#randi
2021.07.10.

6 tipp az első randihoz

Az első randi sikere a kölcsönös szimpátián, a benyomásokon alapszik. Hiába a minden szempontból megfelelő paraméter-skála, ha a kiválasztott nem kelt vonzalmat, vagy valamilyen kevéssé megmagyarázható kellemetlen érzést ébreszt a partnerben. Érdemes tehát felkészülni az első randira, és vigyázni, hogy el ne illanjon a bontakozó varázs.