Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#szerelem
2015.04.11.

Mit tehetsz, ha a haverod barátnője jön be?

A rengeteg párkapcsolati dilemmából ez lehet az egyik legnehezebben kezelhető. Szóval neked is bejön a haverod barátnője, vagy éppen Te tetszel neki? Mi legyen a következő lépés, hogyan tovább?

#randi
2015.02.05.

Fortélyok egy fiú meghódításához

Gyakran nem egyszerű elérni, hogy közelebb kerülj egy fiúhoz. Meg kell találni az arany középutat a nyomulás és a félénk pillantások között, amivel elérheted, hogy a srác felfigyeljen rád. Legyél titokzatos, ugyanakkor őszinte is, de a legfontosabb, hogy csak önmagadat add! Egy kapcsolat nem épülhet megjátszásra vagy hazugságokra, ha pedig a kiszemelted nem értékeli a személyiségedet, akkor meg sem érdemel! Ha követed az alábbi fortélyokat, az ismerkedésen túl az első randit is előkészítheted!

#csók
2015.01.21.

Hogyan kerüld el a kínos hallgatást randi közben?

Voltál már olyan randin, ahol egymást követték a kínos szünetek, és szinte egy örökkévalóságnak tűnt kivárni a találkozó végét? Ha követed a tanácsainkat, elkerülheted a kínos csendet.

#diákszerelem
2015.01.08.

Kamaszlamúr

Van egy dal, aminek egyik sora szerint „ó,ó,ó a szerelem többet ér a pénznél…” Mi az hogy! Mindennél többet ér! Alig várjuk, hogy megtapasztalhassuk. De olyan nehéz! Miért is?

#karácsony
2014.12.28.

Tanácsok, amivel elkerülheted, hogy írj az exednek

A karácsony az év legnehezebb időszaka egy magányos ember számára. Az egyedüllét hatására könnyen olyat tehetünk, amit később megbánunk. Olyan tanácsokra van szükséged, amivel elkerülheted, hogy elkeseredésedben írj a volt barátodnak?

#karácsony
2014.12.25.

Karácsonyi konfliktusok

Ünnepekkor a felfokozott hangulat miatt megnő a konfliktusok száma. Olykor egy apró dologból is elefántot csinálunk, a balhé viszont rányomhatja a bélyegét a családi hangulatra.

#csók
2014.12.15.

7 dolog, amin gondolkozz el a második randi előtt

Vannak dolgok, amiket érdemes átgondolnod a második randi előtt. Sok időt és energiát spórolhatsz meg magadnak azzal, ha így teszel. Ki akar azzal a gondolattal hazatérni a második randiról, hogy bárcsak otthon maradt volna?

#düh
2014.12.02.

Emészt a düh és a harag?

Nincs ember a világon, aki még nem haragudott volna meg valami miatt. Abban különbözünk, hogy hogyan kezeljük dühünket. Vannak olyanok, akik egy legyintéssel elintézik a problémát, mások viszont egy apróság miatt is a falat püfölik.

#osztálytárs
2014.11.09.

Világjáró pszichológus: ismerkedési szokások a világban

Itthon és más, modern társadalmakban, a fiatalokat foglalkoztató szinte legfontosabb téma az ismerkedés. Tetszem-e neki, hogyan szólítsam meg, miről beszélgessünk, és más, hasonló kérdések várnak megválaszolásra.

Hogyan beszélj egy sráccal, és érd el, hogy kedveljen
#csók
2014.10.26.

Hogyan beszélj egy sráccal, és érd el, hogy kedveljen

Szeretnéd tudni, hogy hogyan beszélj úgy egy sráccal, hogy megkedveljen? Sok lánynak okoz fejtörést, hogy egy beszélgetés során miről is társalogjon egy sráccal. Pedig ha azt akarod, hogy megkedveljen, akkor többről van szó, mint egyszerű szavakról.

#randi
2014.10.25.

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kell

Szakítani nehéz, de létezik néhány jel, ami arra utal, hogy itt az ideje kilépni egy kapcsolatból. Néha egyszerűen csak nem akarod meglátni a jeleket, ám ha az alábbi jelek közül többet is tapasztalsz, az arra utal, hogy magad mögött kell hagynod a kapcsolatot.

#randi
2014.10.22.

Hogyan verd ki őt a fejedből?

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.

#randi
2014.10.20.

7 kérdés, ha a szakítást fontolgatod

Egy szakítás a legtöbb esetben a kapcsolat visszafordíthatatlan végét jelenti - ezért is fontos, hogy feltegyél magadnak néhány fontos kérdést, mielőtt szakítasz.