Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#szakítás
2014.06.25.

6 biztos jel, hogy szakítani akar!

Ritkábban hív? Már nem bókol annyit? Nem olyan figyelmes, mint eleinte? Számos jel utal arra, hogy a pasid már nem lát fantáziát a kettőtök kapcsolatában, és szakítani akar.

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?
#magas
2014.06.24.

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?

Már régóta tetszik egy lány az osztályból, de rád se hederít? Az a szép lány a reggeli buszról azt se tudja, hogy létezel? Összeszedtük, mit kell tenned ahhoz, hogy felhívd a választottad figyelmét magadra, és pozitív benyomást kelts.

#magas
2014.06.16.

Magasabb vagyok a barátomnál

Kedves Alice! Van egy barátom, akit nagyon szeretek, de mindenki cukkol amiatt, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nálam. Tudom, hogy nem kellene emiatt aggódnom, de zavar, hogy a többiek nem képesek elfogadni a tényt, hogy olyannal járok, aki alacsonyabb nálam.

#randi
2014.04.27.

Az első randi: merre menjetek, hogyan viselkedj?

Ha tudjátok, beszéljétek meg, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb helyszín! Ám a kérdéseid legyenek egyszerűek, és semmiképpen se hangozz úgy, mint aki máris korlátozni szeretné partnerét.

#szerelem
2014.04.13.

A jó kapcsolat nélkülözhetetlen feltételei

Az, hogy hétvégenként flörtölgettek egymással, amit aztán nevetve mesélsz a barátaidnak, még nem jelent igazi párkapcsolatot. Ha azonban úgy érzed, hogy a dolgok az utóbbi hónapokban sokat komolyodtak, ideje lehet megbizonyosodnotok róla, valóban komoly-e a köztetek lévő kapcsolat. Néhány dolog semmiképp se kerülje el a figyelmedet!

#homoszexuális
2014.04.11.

Homoszexuális vagyok? Hol a segítség?

Jelentkeznek az első jelek, vagy már régóta tudod, de nem mersz róla beszélni senkivel? Amikor először felmerül valakiben az érdeklődés a vele azonos neműek iránt, gyakori első reakció a félelem, az ijedtség, most akkor AZ vagyok? És ez így is marad? Nehéz választ találni a kérdésekre, hiszen a társadalmunkban a mai napig tabut képez a homoszexualitás témaköre, kevesen mernek róla beszélni.

#szülő
2014.03.27.

Ha idősebb fiúval jársz

Nem érted, hogy miért van úgy kiakadva az anyukád, csak mert a srác, akivel randizol már jócskán elmúlt 20 éves? Mi lehet ebben a helyzetben, ami ennyire nem tetszik a szülőknek? Csak ők reagálják túl, vagy tényleg veszélyt jelent rád a dolog? Nos, ebben a helyzetben, a pszichológusok szerint, tényleg van ok az aggodalomra.

#író
2014.03.08.

Reménytelenség - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Kínok közt gyötrődve ülök a sötétbe. Szememből könny csorog, egyedül vagyok... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#író
2014.03.04.

Táncolni - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Szeretni a tábortűz festette fekete fellegeket az égen, Meghalni minden egyes röppenő lépésben... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#író
2014.03.03.

Rémálom - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Az ég fokozatosan ébenfeketévé vált, csak a hold fénye világította meg a kisváros kihalt utcáit. A kísérteties csendet lépések zaja törte meg... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#valentin-nap
2014.02.14.

Valentin-napi őrület

Február 14-éről eltérő vélemények alakultak ki: egyesek giccsesnek és haszontalannak tartják, mások alig várják már a közéledtét, és vannak, akik csak arra vágynak, hogy túl legyenek rajta.

#szerelem
2014.02.13.

Ha viszonzatlan a szerelem

Előfordul, hogy választottad nem viszonozza az érzelmeidet. A csalódottság érzése nagyon fájdalmas, keserű pirula. Hogy helyén tudd kezelni elkeseredettségedet, néhány ötletet osztunk meg veled.