Lélek, testbeszéd

#Lélek #testbeszéd

126 db cikk a témában

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
#szerelem
2017.07.08.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?

Erre a kérdésre válaszolni nem is olyan egyszerű, mint azt az első pillanatban gondolnánk. Ez ugyanis rengeteg további kérdést vet föl.

#fiú
2017.05.30.

Mi kell a fiúknak?

Természetes, hogy szeretnénk tudni, mit gondol az ellenkező nem. A lányok körében mindig középpontba kerül a kérdés: vajon a srácok hogyan látják a dolgokat? Kihez vonzódnak igazán? Mik a legfontosabb tulajdonságok egy lánynál?

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni
#csók
2017.05.12.

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni

Történt már olyan, hogy a barátnőddel vagy barátoddal voltál, és úgy érezted, hogy meg akar csókolni téged? Nyilván voltak érzékelhető, de emellett visszafogott jelek...

#testbeszéd
2017.05.08.

Fogd a poharad: megmondom, ki vagy!

A poharukat kézben tartó emberek testbeszédük alapján nyolc személyiség-típusba sorolhatók – állítják angol pszichológusok. Vajon téged mi jellemez?

#szerelem
2017.04.15.

Szerelem első látásra. Létezik?

Valószínűleg már rengeteg slágert hallottál, és mozifilmet, sorozatot láttál, ahol az emberek hipp-hopp egymásba habarodnak. Így szépen lassan te is elhiszed, hogy a szerelem első látásra igenis létezik, és bárkivel, bárhol megtörténhet.

#szerelem
2017.04.07.

6 jel, hogy nem vagy igazán szerelmes

Szóval szerelmes vagy. De vajon tényleg? Megeshet velünk, hogy amikor az érzések sokasága kavarog bennünk, akkor félreértelmezhetjük egyiket-másikat. Így van ez az egyik legjobb érzéssel, a szerelemmel is. Íme, 6 jel, ami arra utal, hogy igazából nem vagy szerelmes.

#diákmunka
2017.03.23.

Hogyan öltözz fel egy állásinterjúra?

Akár hiszed, akár nem, korántsem mindegy, hogy miben jelensz meg egy állásinterjún. Hidd el, a leendő munkaadóid nem a legújabb trendet fogják díjazni, hanem azt, ha a megjelenésed alkalomhoz illő. Milyen egy ilyen öltözet?

#motiváció
2017.02.27.

Hogyan maradj motivált?

Előfordult már, hogy elszántad magad valamire? Célokat tűztél ki? Ha igen, akkor biztosan megtapasztaltad, hogy a kezdeti lelkesedés idővel sajnos alábbhagy. Ezzel mindannyian így vagyunk. Az alábbiakból megtudhatod, mit érdemes tenned céljaid tényleges megvalósulása érdekében.

#hallgat
2017.02.15.

Hogyan legyél jobb hallgatóság?

Egy egész sor előnnyel jár, különösen a személyes és szakmai kapcsolataid terén, ha megtanulod, hogyan legyél jobb hallgatóság. Lássunk néhány tippet!

#flört
2017.02.14.

Nem tudsz flörtölni? Íme, 7 tuti tipp

Ha úgy érzed, mindig kudarcot vallasz, amikor flörtölni próbálsz, vannak módszerek, hogy magabiztosabbnak érezd magad a képességeiddel kapcsolatban. Nem kellene attól tartanod, hogy bemutatkozz a kiszemeltednek, hiszen minél több gyakorlatot szerzel a flörtölésben, annál jobb leszel benne. Ha ideges vagy amiatt, hogy hogyan közelítsd meg, íme, pár tuti trükk a számodra.

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

#demencia
2017.01.22.

Hogyan beszélj a demenciában szenvedő nagyszüleiddel?

A demencia memóriavesztéssel, zavartsággal és döntésképtelenséggel járó betegség, amelyet időskori elbutulásnak is neveznek. A demenciában szenvedő beteg nehezen találja a megfelelő szavakat, valamint hirtelen hangulatingadozások jellemzik a napjait. Mindezek miatt igen nehéz kommunikálni a demenciában szenvedő nagyszülőkkel.

#flört
2017.01.15.

8 jel, hogy a kapcsolatotoknak nincs jövője

Nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatotok jó irányba halad? Bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő emberrel hozott-e össze a sors? Összegyűjtöttük a 8 legárulkodóbb jelet, ami arra utal, hogy valami nincs rendben.

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?
#csók
2016.11.20.

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?

Néhányszor már randiztatok, csodás volt az együtt töltött idő, ezért megfordult a fejedben, hogy szeretnéd megcsókolni. Igen ám, de hogyan? Félsz, hogy visszautasít, amikor meg akarod csókolni? Az alábbi 10 lépés követésével nem ronthatod el!