Mozgás

#Mozgás

337 db cikk a témában

#sportsérülés
2020.07.31.

A sérülésmentes sportolásért

Itt a nyár, a strandszezon, és sokan kezdenek el valamit sportolni, hiszen végre van rá idejük, vagy csak egyszerűen jól akarnak kinézni. Ám ha nem vigyázol, könnyen megsérülhetsz, ami aztán az egész vakációdat tönkreteheti. Mire kell vigyáznod, hogy elkerüld a sérüléseket?

#edzőterem
2020.06.09.

6 edzőterem a világban, amitől eláll a lélegzeted

Autóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer ellátogatnod!

Mire jó a Callanetics?
#edzés
2020.04.10.

Mire jó a Callanetics?

A 1990-es években az Egyesült Államokból Európába érkezett Callanetics az utóbbi években valóságos reneszánszát éli.

#hó
2020.01.13.

Hóra fel!

A hideg időjárás is rengeteg mókával járhat, akár valami szabadtéri dolgot csinálsz, akár csak egy könyvet olvasol otthon egy pokrócba bugyolálva magad. De van néhány dolog, amire fel kell készülnöd!

#életmód
2019.12.27.

Sportolj a téli szünetben is!

Vége a karácsonyi lakomáknak, és szembesültél az eredményével? Hogy könnyen leadhasd a felszedett kilókat, sportolj a téli szünetben is!

#edzés
2019.11.24.

Testmozgás egyszerűen, könnyen

Ha tehetnéd, akkor az idő nagy részében inkább a kanapén feküdnél? Vagy túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy mozgásra gondolj? Mint a legtöbb tini, valószínűleg te sem mozogsz eleget.

#bodyart
2019.11.18.

BodyArt, egy különleges edzésforma

A mai világban szinte természetes, hogy egyre céltudatosabban keresünk lehetőséget az ellazulásra, a stressz leépítésére és a nyugalomra. Egyszóval módot arra, hogy a testüket és lelküket harmóniába hozzuk. Milyen módszerek léteznek erre?

#fitt
2019.09.14.

A fittebb diákok jobban teljesítenek

A testmozgás nem csak a túlsúly ellen ajánlott, de egyes kutatások szerint az állóképességi felmérésen jobban teljesítő diákok tanulmányi eredménye is jobb.

#testmozgás
2019.08.30.

Testmozgás: barátokkal jobban esik

Testmozgással számos betegség kialakulásának vehetjük elejét, ám a megelőzés gondolatánál, vagy akár az anyagi ellentételezésnél fontosabb szempont is létezik: a társaság – derült ki abból a német tanulmányból, amely 2500 német állampolgár egészségi állapotát, mindennapi szokásait volt hivatott felderíteni.

#sport
2019.08.27.

A Hot Iron edzések felépítése

A Hot Iron egy súlyzórúddal és súlyokkal végzett, szakszerűen felépített edzésrendszer, amely előre tervezetten építi, fejleszti izomzatodat és beindítja a zsírégetést a szervezetedben. Több programja van, edzettségednek, céljaidnak megfelelően választhatsz ezekből.

#kardio
2019.08.18.

Pörgesd fel magad kardio programmal!

A kardio gyakorlatok célja a keringési-légzési állóképesség növelése, és korántsem olyan bonyolultak, mint amilyennek az első hangzásra tűnhet. Tulajdonképpen olyasmi, mint az aerobic. Ismerős? Ezt a szót biztosan már milliószor hallottad.

#mozgás
2019.04.22.

Kamaszok az edzőteremben: tudatosan és hatékonyan!

Márk 18 éves, alig vált 16 évessé, amikor először lement az edzőterembe, félve, mert azt gondolta, tele lesz a terem dagadó izmú férfiakkal, szuper testű lányokkal, és majd ő, a kis vézna srác, kisebbségben marad. Izmokat szeretett volna, feszes hasat, ehhez pedig jól jött a személyi edző segítsége, aki kitartásra és rendszerességre tanította az egyébként lustaságra hajlamos fiút.

#kövérség
2019.04.19.

Az örökölt kövérség lesétálható?

A gyaloglás gátolja a kövérségre hajlamosító géneket - állapították meg amerikai kutatók két nagyszabású amerikai vizsgálat eredményeit összegezve.