Mozgás

#Mozgás

337 db cikk a témában

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.04.12.

Fogyj a KamaszPanasszal! 4. hét

Az egészségesebb életmód felé vezető utad máris negyedik hetén tartasz - csak így tovább! Ezen a héten az ételek utáni való sóvárgás és a nassolási vágy leküzdésével fogunk foglalkozni.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.04.05.

Fogyj a KamaszPanasszal! 3. hét

Máris a 3. hetednél tartasz! Gratulálunk, hogy kitartottál és eljutottál idáig. Kicsit kimerültnek érezheted magadat az előző heti sok sporttól, de ne félj, ez nem tart sokáig.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.03.29.

Fogyj a KamaszPanasszal! 2. hét

Eljutottál a második hétig - gratulálunk! Tudjuk, hogy az állandó kalória-számlálással való küzdelem kifejezetten emberpróbáló feladat, de csak így tovább! Hidd el, idővel sokkal egyszerűbb lesz! Ettől a héttől kezdve szeretnénk növelni az aktivitásodat, ami rengeteget fog segíteni neked a fogyásban.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.03.22.

Fogyj a KamaszPanasszal! 1. hét

Kezdj el egészségesebben étkezni, légy aktívabb, és kezdj el fogyni a KamaszPanasz egyszerű és nagyszerű, 12 hetes útmutatójával!

#edzés
2016.03.12.

Biztonsági tanácsok focizáshoz

A foci az egyik legnépszerűbb sport Európában - okkal. Könnyű már fiatalon megtanulni a szabályait, és nagyszerű módja a mozgásnak. Ráadásul egy izgalmas, gyors játék, ezért élvezetes is.

#edzésprogram
2016.02.17.

Mitől lett izmos teste Taylor Lautnernek a Twilight-ból?

A Twilight sorozat első részében Taylor egy meglehetősen vékony srác volt, s alig volt valaki, aki bízott abban, hogy a folytatásban is ő fog szerepelni az erős, izmos vérfarkas, Jacob Black szerepében. A szerephez mintegy 15 kg izmot kellett magára gyúrnia, mindössze egyetlen év alatt! Íme, az edzésprogram, amit Te is utána csinálhatsz!

#hoki
2016.01.28.

Biztonsági tanácsok hokizáshoz

A hokiban a legtöbb időt a jégen töltöd, ezért fontos, hogy megtanulj jól korizni mielőtt belevetnéd magad a játékba. Fontos a meccs előtti alapos bemelegítés és a megfelelő védőfelszerelés is.

#úszás
2016.01.20.

Extrém zsírégető sport: az úszás - Edzésterv tippek

Az úszás az egyik legjobb módszer az anyagcsere fokozására és a kalóriaégetésre. Mivel a legkevesebb megterhelést jelenti az ízületeknek és a csontoknak, ezért sérülések esetén is folytatható. Hatalmas előnye, hogy időjárástól, évszaktól függetlenül végezhető, így csakis a saját kitartásodon múlik, hogy hányszor mész el mozogni.

#zumba
2015.12.29.

A Zumba jótékony hatása

A Zumba kirobbanó, innovatív, hatékony. A Zumba leszámol az unalmas edzésekkel. Hogy hogyan hatnak rád az edzések? Olvasd el cikkünket és tudj meg többet!

#hoki
2015.12.13.

Milyen a jó hokifelszerelés?

A lendületes és akciódús csapatjátékával nem véletlenül a jégkorong az egyik legizgalmasabb sport. Nagyszerű módja a testedzésnek és emellett remek ifjúsági és felnőtt program. Viszont bármennyire is szórakoztató, a hoki elég nagy kockázattal jár, könnyen végződhet sérüléssel. Ahhoz, hogy minél jobban bebiztosítsd magad a sérülések ellen, kövesd a következő javaslatokat!

#lapos has
2015.12.09.

Lapos has 30 nap alatt: negyedik hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.

#mozgás
2015.12.07.

Kocogás: 6 évet ad az életedhez!

Egy tanulmány eredményeiből arra lehet következtetni, hogy a rendszeres kocogás átlagosan hat évvel hosszabbíthatja meg az életedet.

#futás
2015.12.03.

Átlagemberek futás után és a hétköznapokban - Tanulságos képek

A sportban semmi szégyellnivaló nincs. Valóban fontos az, hogy hogy nézünk ki edzés közben vagy közvetlenül utána? Egyáltalán nem ez a lényeg! Többek között erre akarta felhívni a figyelmet Sacha Goldberger, aki átlagemberekről készített fotósorozatot közvetlenül futás után, majd később, egy hétköznapi élethelyzetben.

#lapos has
2015.12.02.

Lapos has 30 nap alatt: harmadik hét

Már a program felén túl vagy, jöhet a harmadik hét. Már biztosan látod és érzed a pozitív változást. Ismét bebizonyosodott, hogy az erőfeszítéseidért megkapod a méltó jutalmadat.

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.