Mozgás

#Mozgás

337 db cikk a témában

#lapos has
2015.11.19.

Lapos has 30 nap alatt: első hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.

#sport
2015.10.27.

Súlyemelés 13 évesen?

Tizenhárom éves vagyok és súlyemelő szeretnék lenni. Nem túl korai elkezdeni? Mire kell figyelnem?

#kardio
2015.09.25.

A kardiomozgás a kamaszokat is védi

Egyre riasztóbb méreteket ölt a fiatalok körében is terjedő mozgásszegény életmód és az elhízás, valamint az ezek talaján kialakuló betegségek, mint például a magas vérnyomás és a cukorbetegség. Dr. Babai László, életmód orvos a megfelelő életmódról és a kardiomozgás jelentőségéről beszélt.

#mozgásforma
2015.09.12.

Mozogj! A szakaszokra épülő edzésterv előnyei

A leghatékonyabb edzésforma az, amely során a rövid, de megerőltető szakaszokat kisebb-nagyobb pihenéssel töltött időszakok követik váltakozva, ez a legtermészetesebb, legősibb edzésterv.

#sportolás
2015.08.24.

Sportolj hetente háromszor egy órát!

A Sportolj hetente 3x1 órát! szlogennel a rendszeres testmozgás fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet a Médiaunió idei kampánya.

#térd
2015.08.22.

5 ok, ami miatt fájhat a térdünk

Alig van olyan ember, aki ne tapasztalta volna már a térdfájdalom érzését. Dr. Dobos Márta, ortopéd orvos a leggyakoribb okokról és azok kezelési lehetőségeiről beszélt.

#test
2015.08.14.

Környezetbarát sportfelszerelés

Hogyan kapcsolódhat össze a sport és a környezetvédelem? Például a környezetbarát sportfelszelések használatával.

#sport
2015.08.06.

Rebeka kipróbálta: egy hét a sport nevében

Manapság már a csapból is az egészséges életmód folyik: diéták, tippek, trükkök, és a sport. Ennek ellenére kevesen vannak, akik rendszeresen sportolnak. Rebeka arra vállalkozott, hogy egy héten keresztül minden nap egy órát a sportnak szentel.

#hobbi
2015.08.05.

A legjobb ételek, hogy jobban bírd a sportolást

A megfelelő minőségű és mennyiségű edzés nagyon fontos a sportolók számára, hogy jól tudjanak teljesíteni. Ezzel együtt pedig oda kell figyelniük arra is, hogy mit esznek, hogy valóban a legtöbbet tudják kihozni magukból.

#test
2015.07.31.

8 tipp a sportsérülések megelőzéséhez

Közismert, hogy a sport mennyire pozitívan hat az egészségre, az önbizalomra, de nem szabad elfeledkezni a lehetséges sérülésekről sem. Dr. Dobos Márta, ortopéd orvos a biztonságos edzés legfontosabb szabályairól beszélt.

#test
2015.07.06.

Izomnövelés csontos srácoknak

Ha vékony csontozatúnak születtél, az izomnövelés számodra sem lehetetlen. A jó hír, hogy a testzsírszázalék az esetedben nagyon alacsony, így mikor az izomzatodat fejleszted, az eredmény igen látványos lesz: szálkás és izmos test.

#úszás
2015.07.03.

Úszd le a felesleget!

Az uszoda lehet, hogy nem a legelső hely, amire gondolsz, ha formába szeretnéd magad hozni, vagy karcsúsodásra vágysz, de talán annak kellene lennie. Nincs még egy olyan mozgásforma, amely több kalóriát égetne, jobban serkentené az anyagcserét anélkül, hogy igénybevételnek tennéd ki az ízületeidet, mint az úszás.

#életmódváltás
2015.06.24.

Válts új életmódra, ints búcsút a régi énednek!

Tudjuk, hogy nem könnyű dolog megváltoztatni az életmódod: kitartás szükséges hozzá, határozott tervek és motiváció. Sajnos sokszor a kezdeti próbálkozásokat kudarc követi – nem megy le egy kiló sem, izomzatnak nyoma sincs, és még éhezel is…

#utazás
2015.06.18.

Maradj jó kondiban utazás alatt is!

Nincs gond, amíg otthon vagyok. Remekül tudom tartani a diétát, és remekül tudok edzeni is. Azonban mikor elutazunk, mintha kicseréltek volna! Csak úgy sorra szegem meg a szabályokat! Mit tehetnék?