Mozgás, sport

#Mozgás #sport

239 db cikk a témában

#foci
2016.06.22.

A foci nem veszélytelen sport

Nem véletlenül a futball a világ egyik legnépszerűbb sportja, hiszen könnyen tanulható és kiváló módja az erőnlét fejlesztésének. Plusz egy érdekes, pörgős játék, amit valódi élvezet játszani. Azonban számos sérülést is tartogathat, akár akkor is, ha körültekintően, odafigyelve játsszuk.

#EB
2016.06.16.

Foci Eb: ilyen teszteken kell átmennie egy játékvezetőnek

Testi fittség, gyors elme, kiváló látás - ezek azok a nélkülözhetetlen elemek, amelyekkel egy top európai focibírónak rendelkezniük kell. Manapság már nem csak arról van szó, hogy jó döntéseket hoznak-e, 100 százalékig biztosnak kell lenniük számos más területen is.

#edzés
2016.06.13.

Edzés alma alkattal - Szakértő válaszol

Tisztelt Doktornő! 18 éves fiú vagyok, és az a problémám, hogy nem vagyok megelégedve a testalkatommal. Igaz, a két nagypapám és azok felmenői is majdhogynem úgy néztek ki, mint én, szóval, lehet, hogy csak genetika.

#Kapás Boglárka
2016.06.06.

Kapás Boglárka: Az úszás megtanít az életre

Lassan az egész világ olimpia-lázban ég, hiszen néhány hónapon belül kezdetét veszi a riói olimpia, ahol Magyarország csapatát erősíti Kapás Boglárka, Európa-bajnok úszónk is. A sportolás fontosságáról, a felkészüléséről, valamint a sport és a táplálkozás egyensúlyáról beszélgettünk vele.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.05.31.

Fogyj a KamaszPanasszal! 11. hét

Hatalmas hurrá, hiszen elértél a 11. hétig! Egy igazi sztár vagy! Gratulálunk! Azért még erre a hétre is maradtak feladatok, amelyeket teljesítened kell. Kezdj is neki!

#edzés
2016.04.17.

Megéri éhgyomorra edzeni!

Ha megfelelően edzel, akkor ráléptél a zsírégetés felé vezető útra. Ha mindezt szeretnéd a maximumig fokozni, időzítsd a testmozgást közvetlenül az ébredés utáni időszakra. Hogy miért?

#edzés
2016.03.12.

Biztonsági tanácsok focizáshoz

A foci az egyik legnépszerűbb sport Európában - okkal. Könnyű már fiatalon megtanulni a szabályait, és nagyszerű módja a mozgásnak. Ráadásul egy izgalmas, gyors játék, ezért élvezetes is.

#hoki
2016.01.28.

Biztonsági tanácsok hokizáshoz

A hokiban a legtöbb időt a jégen töltöd, ezért fontos, hogy megtanulj jól korizni mielőtt belevetnéd magad a játékba. Fontos a meccs előtti alapos bemelegítés és a megfelelő védőfelszerelés is.

#úszás
2016.01.20.

Extrém zsírégető sport: az úszás - Edzésterv tippek

Az úszás az egyik legjobb módszer az anyagcsere fokozására és a kalóriaégetésre. Mivel a legkevesebb megterhelést jelenti az ízületeknek és a csontoknak, ezért sérülések esetén is folytatható. Hatalmas előnye, hogy időjárástól, évszaktól függetlenül végezhető, így csakis a saját kitartásodon múlik, hogy hányszor mész el mozogni.

#hoki
2015.12.13.

Milyen a jó hokifelszerelés?

A lendületes és akciódús csapatjátékával nem véletlenül a jégkorong az egyik legizgalmasabb sport. Nagyszerű módja a testedzésnek és emellett remek ifjúsági és felnőtt program. Viszont bármennyire is szórakoztató, a hoki elég nagy kockázattal jár, könnyen végződhet sérüléssel. Ahhoz, hogy minél jobban bebiztosítsd magad a sérülések ellen, kövesd a következő javaslatokat!

#mozgás
2015.12.07.

Kocogás: 6 évet ad az életedhez!

Egy tanulmány eredményeiből arra lehet következtetni, hogy a rendszeres kocogás átlagosan hat évvel hosszabbíthatja meg az életedet.

#lapos has
2015.12.02.

Lapos has 30 nap alatt: harmadik hét

Már a program felén túl vagy, jöhet a harmadik hét. Már biztosan látod és érzed a pozitív változást. Ismét bebizonyosodott, hogy az erőfeszítéseidért megkapod a méltó jutalmadat.

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#sport
2015.10.27.

Súlyemelés 13 évesen?

Tizenhárom éves vagyok és súlyemelő szeretnék lenni. Nem túl korai elkezdeni? Mire kell figyelnem?