Mozgás, zsírégetés

#Mozgás #zsírégetés

51 db cikk a témában

#mozgásforma
2015.09.12.

Mozogj! A szakaszokra épülő edzésterv előnyei

A leghatékonyabb edzésforma az, amely során a rövid, de megerőltető szakaszokat kisebb-nagyobb pihenéssel töltött időszakok követik váltakozva, ez a legtermészetesebb, legősibb edzésterv.

#úszás
2015.07.03.

Úszd le a felesleget!

Az uszoda lehet, hogy nem a legelső hely, amire gondolsz, ha formába szeretnéd magad hozni, vagy karcsúsodásra vágysz, de talán annak kellene lennie. Nincs még egy olyan mozgásforma, amely több kalóriát égetne, jobban serkentené az anyagcserét anélkül, hogy igénybevételnek tennéd ki az ízületeidet, mint az úszás.

#hobbi
2015.06.15.

7 tipp a tökéletes alakért

A tökéletes testhez elengedhetetlen a kemény munka, az elhivatottság és a kitartás. A jó hír, hogy tanácsainkat megfogadva növelheted a fitneszprogramod eredményességét.

#zsírégetés
2015.01.19.

Napjaink 4 legnagyobb zsírégető mítosza

Ha korábban már próbálkoztál a fogyással, bizonyára hallottad ezeket a mítoszokat. Ezek a mítoszok már a kereskedelmi fitnesz kezdete óta jelen vannak. Általános igazságoknak állították be őket, de egy friss kutatás leleplezte, hogy valójában hatalmas téveszmék.

#fogyókúra
2015.01.16.

5 tuti tipp a fogyáshoz

Sokan az újévben pillanatok alatt szeretnének megszabadulni fölösleges kilóiktól, a csodadiéták azonban nem csak gyors visszahízást eredményezhetnek, de az egészséget is megviselik. Hegyi Marianna, az Oxygen Wellness Fogyi Klubjának vezetője biztos tippeket adott a fogyáshoz.

#edzés
2014.04.13.

Az intenzív sportolás függőséget okozhat!

Akik nagyon intenzíven hódolnak valamelyik sportágnak, már rövid ideig tartó tétlenség és mozdulatlanság után is rosszul érzik magukat. Ilyenkor leggyakrabban megmagyarázhatatlan hiányérzetük van. A válasz pedig nagyon is kézenfekvő: a testmozgás hiánya lép fel.

#sport
2014.01.19.

Védd a környezetet, fogyj videójátékkal!

Úgy véled, hogy a videójátékok csak a fotelhuszároknak valók? Gondold csak át még egyszer! A legújabb technika lehet a legjobb megoldás arra, hogy úgy tartsd a tested formában, hogy közben szórakozol is egyben, hiszen motiváló, személyre szabható, kényelmes és nem utolsósorban zsírégető elfoglaltságot jelent.

#fitnesz
2013.10.20.

A 20 legújabb fitnesz őrület

Trambulinos aerobic, TRX, cross fit, kangoo, kettlebell, úszó jóga és mezitlábas futás... Bemutatjuk neked a legújabb edzéstrendeket!

#fitnesz
2013.02.27.

A legújabb fitnesz trendek

Felejts el minden aerobik órát, súlyzót és biciklit. A legújabb fitnesz trendek szerint a legjobb felszerelés nem más, mint a saját tested és a saját súlyod. 2013-ban új fitnesz dimenzióba léptünk: a saját súlyunkkal való edzések éve ez.

#fehérje
2012.01.12.

Fehérjével üzen a testnek a mozgás

Egerek izomsejtjeiben azonosítottak egy fehérjét, amely hírvivőként hozzájárul a testmozgás előnyös hatásaihoz - idézte amerikai kutatók eredményét a HealthDay című ismeretterjesztő portál.

#futópad
2011.11.26.

Égess több zsírt a futópadon!

A futópadok gyakran olyan érzést válthatnak ki belőled, mintha kísérleti patkány lennél. Be vagy zárva az edzőterembe, sehova nem jutsz és lassan az életedet is elunod. Nos, ez a kilátástalan helyzet gondolkodtatott el, hogy vajon a tudósok milyen módszerekkel tartják kísérleti alanyaikat a futópadon. Vajon ez a módszer működhet-e az embereknél is?

#allergia
2011.11.11.

Allergia az edzésre: halál a futópadon

Az elliptikus gépen való megterheléstől hányingered van? Volt már olyan érzésed, hogy ha még egy percet töltesz a futópadon, véged? Talán ez az egész nem csak képzelgés... Néhány ember valóban allergiás a testedzésre, és egy izzasztó edzésbe bele is halhatnak.

#kate middleton
2011.04.29.

Edzés Kate Middleton-módra

Mivel Kate nagy súlyt fektet az aktív életmódra, a diétájával együtt egyszerűen fogyhat, illetve edzheti izmait. Valójában egy tapasztalt „fitness-nyuszi” és naponta legalább egy órát edz, a Clarence-házban felállított berendezések segítségével.