2018.09.28.
0 perces olvasási idő
Olcsó, könnyen elkészíthető, finom leves receptjét olvashatod lentebb, amit bátran kínálhatsz lisztérzékeny barátaidnak.
Hozzávalók:
- 40 dkg szétfövő burgonya
- 1 közepes fej vöröshagyma
- só, bors, gluténmentes ételízesítő, babérlevél
- gluténmentes kenyérkocka
- 2 dl tejföl / kefir
- vaj / margarin
Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágva kevés vajon megpirítjuk. A meghámozott, felvagdalt burgonyát a hagymára tesszük, vízzel bőven felöntjük, a fűszerekkel ízesítjük, és puhára főzzük.
Ha megfőtt, összeturmixoljuk, és a tejföllel behabarjuk. Vágott petrezselyemmel díszítjük, és pirított kenyérkockákkal tálaljuk
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!