2014.03.27.
0 perces olvasási idő
Szeretnéd valami finom harapnivalóval megkínálni vendégeidet, de nincs sok időd? Piríts kenyeret és mire kipattan a pirítós, addig a tojáskrém is elkészül. Bátran kínáld lisztérzékeny barátaidat is!
Hozzávalók:
- 4 darab főtt tojás
- 2 evőkanál gluténmentes majonéz
- 1 teáskanál gluténmentes mustár
- 1 evőkanál vaj / margarin
- 1 csokor petrezselyemzöld
- bors
- só
Elkészítés:
A puha vajhoz / margarinhoz hozzáadjuk a majonézt, a megmosott és apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót és a borsot. A főtt tojásokat megpucoljuk, villával nagyon apróra összetörjük, és a krémhez adjuk. Mustárral ízesítjük, és robotgéppel simára kikeverjük. Könnyen kenhető krémet kell kapnunk. Ízesíthetjük hagymával vagy snidlinggel is.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!