2014.02.19.
0 perces olvasási idő
Tél van, na de a hangulatod is békét és meghittséget tükröz? Ha nem, akkor készíts forrócsokit receptünk alapján, nyiss ki egy könyvet és pihenj! Lisztérzékenyek és a teltebb idomokra vágyók is igyák!
Hozzávalók:
- 12 dkg gluténmentes étcsokoládé
- 5 dl tej
- 2 tojássárgája
- csipet őrölt fahéj
Elkészítés:
A csokoládét a tejbe reszeljük. Őrölt fahéjjal ízesítjük, és kis lángon, állandóan kevergetve megmelegítjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik.
Ügyeljünk arra, nehogy felforrjon!
Nehézség: könnyű
Egészségedre! Kellemes Ünnepeket kívánunk!