2019.08.17.
0 perces olvasási idő
Készíts tápláló és finom levest húsleves alapból, egy kis májgombóccal megbolondítva! Bátran fogyaszthatják vashiányosok is.
Hozzávalók:
- 1 kg marha ritkacsont
- 2 csomó vegyes zöldség
- fűszerek
- 20 dkg máj
- 2 db tojás
- 3 dkg zsír
- 10-12 dkg zsemlemorzsa
- Apróra vágott petrezselyemzöld
Elkészítés:
Elkészítjük a húslevest a csonttal. Beleteszünk a betétet. Betét készítése: A borjúmájat, a tojásokat, a zsírt, sót, borsot, vágott petrezselymet, összekeverjük, annyi zsemlemorzsát szórunk bele, hogy kis kanállal apró galuskákat szaggathassunk a levesbe.
Nehézség: közepes
Jó étvágyat!