Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2016.08.29.

Orális szexnél kell védekezni?

15 éves lány vagyok és néhány napja megbeszéltük a barátommal, hogy nem fekszünk még le egymással, mert még korai, de ő szeretne már valamit, ezért kitalálta, hogy ő valamilyen meglepetés módon örömet szeretne nekem szerezni.

#fogamzásgátlás
2016.08.14.

Elhízást okozhatnak a hormonális fogamzásgátlók?

Te is hallhattad már, hogy a hormonális fogamzásgátló eszközök - például a fogamzásgátló tabletta, tapasz vagy injekció - hatására a lányok felszedhetnek néhány kilót. Ezeknek a szereknek valóban lehetnek mellékhatásaik, de használatuk nem jár feltétlenül elhízással!

#kamaszkor
2016.07.14.

Az első együttlét - női szemmel

De mikor? És hol? És hogyan? A szexualitást születésünktől kezdve „magunkban hordozzuk”, hiszen ennek köszönhetjük létezésünket. Mégis csak a kamaszkor bekövetkeztével fokozódik érdeklődésünk a másik nem iránt. És már mi is szeretnénk elég felnőttek lenni ahhoz…

#fiú
2016.07.11.

A fiúk is lehetnek áldozatok!

A nemi erőszakról az emberek nagy részének a nők jutnak az eszükbe. Ez azonban egy rossz beidegződés. Mindent „bekeretezünk” és nem igazán nézünk körbe. Ugyanis a nőknek számtalan forrásuk és alkalmuk lehet, hogy meg tanuljanak védekezni ezek ellen. Mindig a nők sérüléseiről, vagy a nőkről beszélünk, pedig sokkal több figyelmet kéne fordítani a férfiak sebeire és sérüléseire!

#STD
2016.07.04.

STOP STD! 7 lépésben a felelős szexért

Az Országos Epidemiológiai Központ legfrissebb adatai szerint hazánkban a nemi betegek száma aggasztóan növekszik. Mint a Magyar Nemzet megtudta, egyetlen hónap alatt másfélszeresére nőtt a diagnosztizált nemi betegek száma, és a statisztika hosszú távon is jelentős növekedést mutat.

#leszbikus
2016.06.24.

Leszbikusság és egészség

Ha ezt a cikket olvasod, esetleg kérdéseid lehetnek a szexuális beállítottságodról, vagy ha nem is pont neked, akkor valakinek, aki közel áll hozzád. Reméljük, a legtöbb talányt sikerül megválaszolnunk.

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

#szex
2016.06.19.

Undorodom a szextől - A szakértő válaszol

17 éves lány vagyok, és későn érő típus. Még szűz vagyok, és olyan béna is, hogy nem merek sem pasizni, sem lefeküdni senkivel. Elhatároztam tizenhárom évesen, hogy nem fekszem le senkivel, mert igazán undorító dolog. Szégyen, ha nem élek nemi életet?

#nőgyógyász
2016.06.12.

A nőgyógyászati vizsgálat

Hogy néz ki egy nőgyógyászati vizsgáló? Mi történik ott? Hogyan vizsgál meg az orvos? Mit fog kérdezni? Milyen vizsgálatokra kell számítani? Megannyi kérdés, mely foglalkoztathat az első vizsgálat előtt. Most mindezekre választ kaphatsz.

#szex
2016.06.09.

Azt hiszem, lefeküdtem valakivel...

Alaposan be voltam csípve, és nem emlékszem tisztán arra az éjszakára, de azt hiszem, lefeküdtem valakivel. Most aztán fogalmam sincs, hogy teherbe eshettem-e vagy sem. Azelőtt sohasem feküdtem le még senkivel. Kérlek, segítsetek!

#esemény utáni tabletta
2016.05.30.

Esemény utáni tabletta: akkor is véd, ha többször volt aktus?

Mennyire befolyásolja az esemény utáni tabletta hatását az, ha egy alkalommal többször is történik közösülés és nem védekezem? Ugyanaz a hatás várható attól függetlenül, hányszor létesítettem védekezés nélküli szexuális kapcsolatot az adott este folyamán? A szakértő válaszol.

#szexuális élet
2016.05.25.

A szerelmi élet egészségügyi veszélyei

Gombák, vírusok, baktériumok. A leggyakoribb okozói a szexuális úton terjedő betegségeknek. Évente több ezren fordulnak orvoshoz nemi betegség miatt, érdemes tehát a rettegett AIDS mellett a gyakoribb problémák ellen is védekezni. Dr. Hintalan Albert, nőgyógyásza a megelőzés jelentőségéről beszélt.