Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#esemény utáni tabletta
2011.11.02.

Biztonságos az esemény utáni tabletta többszöri használata?

Kedves Szakértő! Ma reggel szexeltem és a kondom sajnos kiszakadt, ezért szeretném megtudni, hogy érdemes-e bevenni az esemény utáni tablettát, ha körülbelül két hónapja vettem be utoljára egyet, és erre a hétvégére várom a menstruációmat?

#szex
2011.10.24.

Szexről beszélni a szülőkkel?

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy érett a szexre. Közlésedre, mely szerint szexuális kapcsolatba szeretnél lépni barátoddal/barátnőddel, szüleid reakciója sokféle lehet, ezért nem mindegy hogyan beszéled ezt meg velük.

#abortusz
2011.10.18.

Ne ess pánikba: az abortuszmentes Magyarországért

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) tovább folytatja a „Ne ess pánikba” elnevezésű ismeretterjesztési kampányát, amelynek célja a fogamzásgátlással kapcsolatos tájékozottság növelése és ez által a nem kívánt terhességek számának csökkentése.

#szex
2011.10.15.

Egyre több fiatal szexel védekezés nélkül

Egy több országot is végigkérdező kutatás eredményei szerint a világon egyre több fiatal szexel védekezés nélkül, és nagyon keveset tudnak a hatékony fogamzásgátlásról.

#szex
2011.09.04.

A szex vajon mi?

Valószínűleg ezen most nevetsz, mert hát ki ne tudná, hogy mit jelent ez a szó? Pedig Bill Clinton váltig állította, hogy nem volt szexuális kapcsolata Monica Lewinsky-vel, és egyesek szerint igazat mondott. Mert vannak, akik úgy vélik: az orális szex nem szex.

#első szex
2011.08.25.

Kiábrándító első alkalom

Kedves szakértő! Nemrég szexeltem először a barátnőmmel. Mindkettőnk számára ez volt az első. Átszakadt a szűzhártyája, sírt is egy kicsit, de azt mondta, nagyon élvezte. Eközben én nem éreztem fájdalmat, de maga az aktus nem szerzett számomra olyan nagy örömöt, mint amire vártam.

#szex
2011.08.22.

Meleg vagyok, azt hiszem

Kedves szakértő! Azt hiszem, meleg vagyok, ugyanis a saját nememhez vonzódom. A pubertást már korán elkezdtem, 9-10 éves koromban és már nemi szőrzetem is van. Nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel. Kérem, segítsen! (Bence, 12)

#terhes
2011.08.12.

A tini terhesség „ragályos”

A tini terhesség ragályos is lehet, legalábbis testvérek esetén gyakoribb jelenség, hogy akarva vagy akaratlanul követik egymás példáját – állítják brit és norvég kutatók.

#sperma
2011.08.03.

Spermát helyezett magába, terhes lehet?

"Barátnőm szeretkezés után, a párja tudta nélkül megszerezte a spermás zsebkendőt, beledugta az ujját, majd felnyúlt vele a hüvelyébe. Mennyi esélye van annak, hogy teherbe esett így?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#google
2011.07.14.

Google, a szextanácsadó

A tizenévesek többsége inkább a Google-höz fordul segítségért a szexuális problémák terén, ahelyett, hogy megkérdezne egy olyan személyt, aki idősebb és tapasztaltabb. Jól van ez így?

#szex
2011.07.12.

Szex: honnan tudhatom, hogy készen állok rá?

Néha úgy tűnik, hogy a szex és annak gondolata állandóan bombáz minket. Szexi fotók celebekről és modellekről, szex a TV-ben és a mozikban, bizalmas beszélgetések szexről a haverok közt, és a többi. A legtöbb kamasz teljesen tudatában van ezeknek az üzeneteknek és képeknek, melyek körülveszik őket.

#terhes
2011.06.27.

A terhesség jelei mások a tiniknél?

A tini lányok a legtöbb esetben váratlanul esnek teherbe, és a legtöbb esetben sokáig senki sem tudja (beleértve magát a leendő anyát), hogy jön a baba. Hogyan lehetséges ez?

#maszturbáció
2011.06.24.

A közös maszturbációról

Számos tévhit és pletyka kering a közös maszturbálásról, annak pontos fogalmáról, lehetséges előnyeiről és veszélyeiről. A most következő cikkben ezeket a mítoszokat szeretnénk helyre tenni.