Vágyak, problémák

#Vágyak #problémák

52 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Mit kell tudnod a Tinder veszélyeiről?
#tinder
2023.03.02.

Mit kell tudnod a Tinder veszélyeiről?

Sok tinédzser számára izgalmas lehetőségnek tűnik új emberekkel való online találkozás. Az a kamasz, aki nehezen talál barátokat, vagy aki úgy érzi, hogy kiközösítették, vigasztalást kereshet abban, hogy a társasági körén kívüli embereket ismerjen meg.

A szex ellenségei: gyakori szokások a vágyak útjában
#szex
2022.11.18.

A szex ellenségei: gyakori szokások a vágyak útjában

Észrevetted már magadon, hogy megpróbáltál úgy együtt lenni valakivel, amikor gyanítod vagy tudod is, hogy nem vagy elég izgatott, vagy nem érdekel, talán csak azért mert tudtad, hogy így kiengesztelheted, vagy leáll majd az unszolással? Ha így van, akkor jobb, ha ilyet nem teszel többé.

#erőszak
2021.08.07.

Élet nemi erőszak után

Nagyon nehéz arról beszélni, hogy milyen is egy nemi erőszak, hogy mi történt, mert szavakkal ezt leírni nem igazán lehet. A nemi erőszak egy testi, lelki és szellemi, szexuális bűncselekmény egyszerre. Rengeteg áldozat van, aki nem mer róla beszélni szerte az egész világon.

#pénisz
2020.04.30.

Cikiznek az intim méretem miatt, tényleg túl kicsi?

14 éves srác vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban 5-6 cm, merev állapotban 13-13,5 cm. Egy lány ezt megtudta, és ezzel cikiz, emiatt önbizalomhiányban szenvedek. Kérem nyugtasson meg, hogy még nőni fog a péniszem.

#szex
2020.02.25.

Az anális szex veszélyei

Szilvi már pár hónapja együtt járt a barátjával, és beleegyezett a srác unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.

#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2017.03.27.

Borzalmas a szex a párommal - A szakértő válaszol

Régóta élek szexuális életet. Sok fiúval voltam, de egyikkel sem voltam képes az orgazmusra. Mostani pasimmal is borzalmas a szex. Elég, ha neki jó, azon vagyok mindig. Unom a szexet, nem izgat a szexuális együttlét. Próbálkozik meg minden, ezért inkább színlelem az orgazmust. Nekem miért nem sikerül?

#petting
2017.02.22.

Beszélgessetek őszintén a szexről!

Ha őszintén tudtok beszélni a szexuális és a kapcsolati problémákról, az segít, hogy mindketten testileg és érzelmileg is egészségesek maradjatok, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetek és a kapcsolatotok is jobb lesz tőle. Vess egy pillantást az alábbi tippekre, amik segíthetnek a jó társalgás kialakításában!

#fiú
2016.07.11.

A fiúk is lehetnek áldozatok!

A nemi erőszakról az emberek nagy részének a nők jutnak az eszükbe. Ez azonban egy rossz beidegződés. Mindent „bekeretezünk” és nem igazán nézünk körbe. Ugyanis a nőknek számtalan forrásuk és alkalmuk lehet, hogy meg tanuljanak védekezni ezek ellen. Mindig a nők sérüléseiről, vagy a nőkről beszélünk, pedig sokkal több figyelmet kéne fordítani a férfiak sebeire és sérüléseire!

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

Újbóli erekció magömlés után?
#megömlés
2016.05.08.

Újbóli erekció magömlés után?

Tisztelt Szakértő! Igen kényes problémával fordulok Önhöz: nem tudok erekciót előidézni közvetlenül ejakuláció után. Van, hogy várok 10-20 percet is, de nem igazán jön össze a dolog, és ilyenkor ez bosszantja a barátnőmet, aki ezt a tudtomra is adja.

#szex
2016.04.15.

Az orális szex rákot okoz?

A különböző súlyos fej- és nyakdaganatok előfordulási arányának gyors ütemű növekedéséért úgy tűnik, egy orális szex útján terjedő vírus, a HPV a felelős, és a védőoltás a fiúk számára ugyanolyan fontos, mint a lányoknak – állítja egy tanulmány.

#szex
2016.03.06.

A párom másmilyen szexet akar...

A barátom lassan 2 hete nem szeretné a szexet. Csak ezt a "másfajta" kielégítést (magyarul ujjazást, és bocsánat a kifejezésért, az ő nemi szervének a nyalogatását és puszilgatását) ez miért lehet?

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!