Hírek

#szex
2010.08.16.

Lefeküdtem vele - Szégyellnem kell?

"15 éves lány vagyok. 6 hónapja vagyok együtt a barátommal. Lefeküdtünk, hiszen szeretem, és már én is akartam. Anyuék megtalálták az óvszeres dobozt, és azt mondták, szégyent hozok rájuk, hogy ezt megtettem, és kitagadnak. Miért nem értenek meg?!"

#gyorsétterem
2010.08.16.

Hamburgerfüggőség - Komoly problémákat okozhat

Az egészségtelennek kikiáltott ételek - mint a hamburger, sült burgonya és társaik – komoly függőséget képesek kiváltani az azokat mértéktelenül fogyasztók esetében – jelentették be amerikai kutatók.

#kinézet
2010.08.14.

Éhezés nélkül is lehetsz bombázó!

Kate Moss? Nem. Cameron Diaz? Nem. Várjunk csak, ki is az a csaj a Jóbarátokban? Jennifer Aniston. Megvan, ő az. Úgy akarok kinézni, mint ő. – gondolta Dóra.

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

Hogy hívjam el randizni?
#randi
2010.08.13.

Hogy hívjam el randizni?

Talán pont most találkoztál azzal a fiúval vagy lánnyal, akit el akarsz hívni valahová, és lehet hogy egy kicsit bele is zúgtál a csajba/pasiba. Mindegy is, hiszen sose fogtok összejönni, ha valamelyikőtök meg nem teszi az első lépést.

#szex
2010.08.12.

Lassan a testtel! - Miért várj a szexszel?

Mi van, ha a partner félős vagy szégyenlős? Alakíts ki egy stabil kommunikációs rendszert! Teljesen mindegy, hogy ez a rendszer min alapul. Lehet ez szóbeli, vagy mutogatós rendszer, teljesen mindegy. Lényeg, hogy biztonságban és egyértelműen tudjatok jelezni a másiknak. Talán picit furán hangzik, de szex közben az ember sokszor ostoba, ezért fontos, hogy tudjunk jelezni a másiknak, ha valamiből elég!

#szex
2010.08.12.

Hogyan befolyásolja a túlsúly a fogamzásgátlók hatását?

A fogamzásgátló tabletta hormonális úton fejti ki hatását: a nem kívánt terhesség ellen ezúton védekező nők hormonszintje nem sokkal a tabletta bevétele után eléri az ahhoz szükséges szintet, hogy a petesejt megtermékenyítése elméletileg lehetetlenné váljon.

#szőrös mellkas
2010.08.10.

Nő vagyok és szőrös a mellkasom!

Kedves Szakértő! Egy nagyon idegesítő problémám van… Szőrös a mellkasom és nő vagyok! Nem olyan vastag, de észrevehető, és nagyon idegesít! Ez egy hormonális probléma, vagy más az oka? Nagyon idegesítő, és mindent megtennék, hogy megszabaduljak tőle! Jelenleg borotválom, de 2-3 nap alatt újranő! Kérem, segítsen!

#szakítás
2010.08.10.

Szakítás - avagy mit ne csinálj szakítás után!

Most megosztunk veled néhány tipikus hibát, amelyet az emberek nagy része elkövet egy szakítás után. Ez azért is rossz, mert meghosszabbítja szenvedésünket, és tovább kínozza érzéseinket.

#káliumhiány
2010.08.10.

A mértéktelen kólafogyasztás veszélyei

Napi több liternyi, kóla tartalmú üdítőital fogyasztása görög kutatóorvosok szerint krónikus káliumhiányt okozhat a szervezetben, aminek következtében súlyos izomgyengeség, akár izombénulás is előfordulhat.

#énkép
2010.08.10.

Hogyan fejleszthető az énkép?

Rengeteg dolgot tehetsz, hogy megváltoztasd az önmagadról alkotott képet, mindenféle plasztikai sebészet nélkül is. Ne feledd, az én kép nem azt jelenti, hogy hogyan is nézel ki, hanem hogy te mit gondolsz magadról és hogyan érzed magad a bőrödben.

#terhesség
2010.08.09.

Terhes tinik: pániktaktikák

Többekhez hasonlóan sokan mondogattuk az elmúlt néhány hétben, hogy a Terhes tinik c. sorozat tökéletes eszköze a fiatalok szexuális nevelésének. Egy okból azonban valamennyi eddigi epizód közül kiemelkedik a múlt éjszakai, amely egy egészségügyi középiskolában játszódik, ez az ok pedig a szörnyű, gyomorszorító szülőszobai jelenet.

#szépségápolás
2010.08.09.

Szépségápolási termékek: allergiás vagy rájuk?

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre, a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.

#dohányzás
2010.08.08.

Dohányos étrend

Sok mozgás, kevés zsiradék, rengeteg rostokban gazdag gyümölcs és zöldség. Talán a legfontosabb alapanyagai a volt dohányosok étrendjének. Sokan azonban félnek a leszokástól – a ma már közhellyé lett - „elhízol, ha leszoksz” tévhit miatt. Igen, ugyanis ez egy tévhit.

#tömegszörfözés
2010.08.08.

Tömegszörfözés – valóban veszélyes?

A tömegszörfözés egyre népszerűbbé vált a zenei fesztiválok esetében, de sajnos komolyabb balesetek forrásává is válhat. Egyeseknél a tömegszörfözés, a pogó és a színpadmászás a zenei fesztiválok szerves részévé váltak, és nem is számolnak a rizikókkal. Ezzel ellentétben, mások számára ez egy veszélyes és antiszociális tevékenység, ami mind a tömeget, mind a „szörfözőt” komolyan veszélyezteti. (A tömegszörfözés az, amikor valakit a tömeg a kezeivel emel mindenki fölé.)