Hírek

Pöttyök a hímvesszőn - Van ok az aggodalomra?
#hímvessző
2010.02.25.

Pöttyök a hímvesszőn - Van ok az aggodalomra?

"A hímvesszőmön sok kis "pötty" van, és mikor kicsit megnyomtam az egyiket, fehér valami jött ki belőle. A herezacskómon van egy jóval nagyobb dolog is, ami kemény, és nem lehet szétnyomni sem. Nem tudom mitévő legyek, kérem segítsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#környezetvédelem
2010.02.24.

Zöldbűnözés - Hogyan lehet visszaszorítani?

2004-ben indult útjára a Zöld Kommandó akciósorozat, amely a zöldbűnözés visszaszorítását tűzte ki céljául. 2008-ban Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter zéró toleranciát hirdetett a zöldbűnözéssel szemben.

#hírességek
2010.02.21.

A sztárok őrült egészségügyi praktikái - 2. rész

A gazdag Hollywoodi hírességek bizarr kúrákat, és alternatív kezelési módokat használnak Gwyneth Paltrowtól Uma Thurmanig. Az izgalmastól, a furcsán át, az egyszerű hülyeségig, néhányan kipróbálnak majdnem mindent, hogy meggyógyítsák fájó testrészeiket és a hírességek a leglátványosabb használói a korántsem átlagos megoldásoknak.

#kivételes emberek
2010.02.21.

Híres emberek, akik fogyatékkal éln(t)ek

Mindenki részéről hatalmas teljesítménynek minősül rendkívüli tettek véghezvitele – de ez még inkább igaz, ha mindezt valamilyen testi/lelki rendellenességgel teszi meg valaki. Ez a lista tíz olyan fogyatékos ember életét vizsgálja, akik tetteik által illetve azáltal, hogy minden különcség ellenére sikert értek el, nagy hatást gyakoroltak a társadalomra.

#házi kedvencek
2010.02.21.

Kedvenceink az ágyunkban (1. rész)

Nemcsak a filmekben, de közvetlen környezetünkben is biztos tudunk olyan embert, aki a háziállatával alszik, vagy éli mindennapjait. Lássuk, hát, hogy milyen hatással van az állatokkal való együttélés az egészségünkre és, hogy mit tehetünk meg annak érdekében, hogy kedvencünkkel való kapcsolatunk egészséges legyen!

#terhes
2010.02.20.

Feltétele-e a teherbe esésnek az orgazmus?

Nem szedek gyógyszert, és nem is védekeztünk a barátommal, aki elment (bennem). A kérdésem az, hogy akkor is terhes lehetek, ha csak ő ment el és én nem?

#tin
2010.02.19.

Alkohol és energiaital együttes hatása

Az alkohol és energiaital keveréke magas bódultsági szintet idéz elő és növeli a vezetés veszélyeinek kockázatát. Az energiaital - ami fiatalok által igen közkedvelt - koffeinlöketet ad, ugyanakkor jól ismert italokban is fellelhető, mint például a Red Bull-vodkában. Az alkohol és az energiaital keveréke egy veszélyes mix lehet, egy floridai egyetem által végzett kutatás szerint.

#számítógép
2010.02.19.

A veszélyes számítógépek - 2. rész

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztában legyünk a számítógép veszélyeivel.

#hírességek
2010.02.18.

A sztárok őrült egészségügyi praktikái

A gazdag hollywoodi hírességek bizarr kúrákat, és alternatív kezelési módokat használnak Gwyneth Paltrowtól Uma Thurmanig. Az izgalmastól, a furcsán át, az egyszerű hülyeségig, néhányan kipróbálnak majdnem mindent, hogy meggyógyítsák fájó testrészeiket és a hírességek a leglátványosabb használói a korántsem átlagos megoldásoknak.

#testszag
2010.02.16.

Testszaggal küzdesz? - Testszag őrjárat 2.rész

Tudod meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány kevésbé várt tényező, mint, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e, mind szerepet játszat a testszagodban, sőt ahogy lélegzel, vagy beszélgetsz. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát.

#fenék
2010.02.16.

Miért nézik meg a lányok a fiúk fenekét?

"Fura kérdésnek tűnhet, de a lányok miért nézik, miért érdekli őket a fiúk feneke? Miért épp a "fokhagyma-fenék" jön be nekik? Fordítva még értem is, hogy miért van ez, de így nem." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

Méhnyakrák: a HPV vírus legveszélyesebb szövődménye
#méhnyakrák
2010.02.16.

Méhnyakrák: a HPV vírus legveszélyesebb szövődménye

A legveszélyesebb szövődménye a HPV-fertőzésnek a méhnyakrák, gondolom, ezzel tisztában vagy. Érdemes elgondolkodni, hogy egy-egy futó kaland, egy-egy kevésbé megbízható partner megéri-e azt a kockázatot, hogy évek, évtizedek múlva a méhnyakrák diagnózisával kelljen szembenézned.

#mobiltelefon
2010.02.15.

Szexting: szerinted is büntetni kell a meztelen fotók küldözgetését?

Az MTV-AP szeptemberi közvélemény kutatása arról számol be, hogy 14 és 24 év közötti fiatal felnőtteknél 10-ből 1 osztott meg magáról meztelen képet mással, és 15%-uk kért meg mást arra, hogy küldjön neki magáról meztelen képet vagy video-t. A fiatal felnőttek másik 8%-a kért meg mást, hogy küldjön meztelen fényképet valakiről, akit személyesen ismertek.