Hírek

#szex
2009.10.29.

Tényleg készen állsz a szexre? (2. rész)

Tényleg készen álltok a szexre? Van néhány dolog, amit érdemes átgondolni, hogy a szex valóban élvezetes, biztonságos, és érzelem gazdag lehessen. Íme a lista…

#marihuána
2009.10.28.

Marihuánás memóriazavar ellen ösztrogén?

A petefészek és az ösztrogén hormon megvédheti a nőket a marihuána aktív összetevője által okozott tanulási és memória zavaroktól – vetődött fel a feltételezés egy patkányokon elvégzett kísérlet során.

#öngyilkosság
2009.10.26.

Halálos figyelmeztetés - tini öngyilkosság

Családi gondok, stressz, depresszió – csak néhány ok, ami felelős lehet a tinik által elkövetett öngyilkosságokért. Sokan úgy érzik, elvesztették az irányítást az események felett, és reménytelennek látják a helyzetüket. Az öngyilkosságok száma manapság folyamatosan nő.

#recept
2009.10.26.

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal epebetegeknek

Remek őszi recept mindenkinek, aki szereti a hús és zöldségek kombinációját. Ráadásul epebetegek és keringési rendellenességben szenvedők, chronosok és gyomorfekélyesek is bátran fogyaszthatják.

#betegség
2009.10.26.

Ha kórházba kerülsz - Mire számíts?

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy mi lesz, ha kórházba kerül, mindenki beleborzong, de ezzel tulajdonképpen el is intézi a témát. Igen ám, de mi van akkor, ha tényleg kórházba kell menned? Nos, ha előre tudod, hogy mire számíthatsz, az talán megkönnyítheti a dolgodat.

#recept
2009.10.24.

Amerikai gyümölcssaláta csontritkulásosoknak

Az ősz rengeteg zamatos gyümölccsel ajándékoz meg bennünket. Itt az idő, hogy egy finom salátát készíts belőlük - kicsit másképp. Hidd el, tuti siker! Ajánljuk receptünket lisztérzékenyek, gyomorfekélyesek, keringési problémákkal küzdők és csontritkulásosok figyelmébe.

#álom
2009.10.22.

Meghalhatsz álmodban?

Íme egy mítosz: Amikor az emberek álmodnak, s a halál közelében vannak, vagy épp meg akarja őket valaki az álomban ölni, felébrednek. Ha mégsem, akkor előfordulhat, hogy a személy nem csak az álomban hal meg, hanem a valóságban is.

#tárkonyos
2009.10.22.

Tárkonyos csirkeraguleves epebetegeknek

lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják ezt az egyszerűen elkészíthető, finom ételt. Ki ne szeretné az ilyen hűvös napokon a frissen gőzölgő, illatos ragulevest? Kínáld epebeteg, gyomorfekéllyel, májproblémákkal, chronnal küzdő barátaidat is.

#találmány
2009.10.20.

Ha nem lenne, ki kéne találni! 2.

Hogyan? Mikor? Miért? Ebben a sorozatban arról olvashatsz, miként születtek meg olyan tárgyak, élelmiszerek, stb. melyek nélkül az élet bonyolultabb, esetenként színtelenebb, jelen esetben ízszegényebb lenne.

#étterem
2009.10.20.

Éttermi tikok – 2. rész

A cikk első részében már felfedtünk néhány titkot arról, hogy az éttermek többsége hogyan húz hasznot a vásárlóból. A teljesség kedvéért, itt a többi trükk.

#arc
2009.10.19.

Arcod a tükröd

Egyszer a tévében hallottunk egy mondást: „Fiatalon úgy nézel ki, ahogy az Isten megteremtett, idősebb korodban pedig úgy, ahogy fiatalon tervezted”. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy mindenki hozott anyagból dolgozik, magyarán: nagyon fontos mit örökölsz, és csak az alapján tudsz Te is beavatkozni. Bőrtípusodat is öröklöd. Lássuk mit is!

#recept
2009.10.19.

Sajtos-tejfölös tepsiben sült csirkemell

Sajtok és húsok szerelmesei figyelem! Most következő receptünk biztosan elnyeri mindkét rajongótábor tetszését. Ráadásul cukorbetegek és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#szex
2009.10.18.

Készen állsz a szexre? (1. rész)

Sokan azt mondják, a szex kötelező velejárója egy párkapcsolatnak. De fontos magunkban tisztázni, miért szeretnénk adott partnerünkkel a szex szintjére lépni, és hogy ezzel milyen kockázatokat vállalunk magunkra.

#recept
2009.10.17.

Diós vagy mandulás félhold lisztérzékenyeknek

Nincs aki ne ismerné, vagy ne evett volna a Nagyi hagyományos receptje alapján készült diós vagy mandulás félholdjából. Mi a receptet egy kis módosítással lisztérzékenyek számára is fogyaszthatóvá tettük.

#étterem
2009.10.17.

Éttermi titkok – 1. rész

A következő randi során egy étterembe akartok menni? Vigyázat! Nem is gondolnád, mennyi „sötét titok” áll az éttermek hátterében. Most megtudhatod!