Hírek

#randi
2009.10.17.

Top 10 randimozi

10 film, amelyet érdemes megnézned barátnőddel: minden megtalálható bennük, amik egy sikeres randi lehetőségét megalapozzák

#táplálkozás
2009.10.16.

Te kihez fordulsz tanácsért?

Egy új tanulmány szerint a kamaszok 63 %-a a szüleihez, gyámjához fordul először az egészségügyi és táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel. 50 %-uk az internetről tájékozódik.

#fogyás
2009.10.16.

A súlyvesztésről – fiúknak

Mindenki szeretne vékony és kellőképpen izmos lenni. De a legtöbb probléma az evéssel van. Sokan ugyanis nem képesek elérni az áhított normákat, két okból sem. Az egyik, hogy ez a norma elérhetetlen, és mert a média tukmálja ránk. Ez is egy elég erős téma, de erről már írtunk. A másik pedig, hogy fegyelmezetlenek vagyunk, nagyon könnyen feladjuk, és továbbra is csak álom marad, hogy valaha is meg leszünk elégedve a testalkatunkkal.

#terhesség
2009.10.15.

A halfogyasztás veszélyei terhesség alatt

A terhesség során a nőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy mely ételeket és italokat fogyaszthatják, illetve melyeket nem, hogy a baba egészségesen fejlődjön. Nyilvánvaló, hogy egy állapotos nőnek sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztania, és az alkoholt el kell kerülnie. De mi a helyzet a hallal?

#terhesség
2009.10.14.

Gyakori hányás a terhesség alatt

A terhesség ideje alatt a gyakori hányás és hányinger rendkívül kellemetlen lehet, és ha nem kezelik, súlyos egészségi problémákat okozhat mind a kismamában, mind a csecsemőben.

#szexuális vonzódás
2009.10.12.

Kihalófélben a férfiak?

Miközben a világon egyre kevesebb az irányító típusú férfi, és egyre több az ambiciózus nő, bennünk, nőkben felmerül a kérdés: hogyan hat majd a jelenség a Mi életünkre? A kutatók meglepő felfedezésekre jutottak- jót is, rosszat is tartogat számunkra a jövő.

#szex
2009.10.12.

Szex - ha a mellékhatásokról nem akarod az orvost kérdezni 2.

Mindannyian szeretnénk megvédeni magunkat, és partnerünket. Ezért fontos, hogy mindketten a biztonságos szexet válasszuk. Ha megfelelően védekezünk, minimálisra csökkenthetjük az STD-k és a terhesség kockázatát. Nem beszélve arról, hogy így megkíméljük magunkat és a családunkat is a felesleges izgalmaktól.

#futás
2009.10.12.

Futás, agyműködés, szex és fogyás - hogyan hatnak egymásra?

A rendszeres testmozgás fontosságát nem lehet eleget hangoztatni. Ha másra nincs is időnk, lábaink mindig „kéznél vannak”: a futás az egyik legegyszerűbben végezhető testmozgás, ám van néhány, a köztudatban tévesen élő hiedelem vele kapcsolatban.

#recept
2009.10.12.

Chilis bab lisztérzékenyeknek

Ha kerti partiról, vagy csak egy kellemes baráti összeröffenésről van szó, a chilis bab lehet az egyik tuti recept, amivel a barátaidat leveheted a lábukról. Finom, sokan szeretik, könnyű elkészíteni és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#tini. túlsúly
2009.10.11.

Amikor több vagy a soknál (2. rész) Mit tudsz tenni?

Nem könnyű a kamaszélet, mondják ezt rengetegen. Kamaszkorban minden változik körülöttünk. Talán ekkor lehet a legaktuálisabb az a mondat, hogy „állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni”. Nyilvánvaló ebben a korszakban a rengeteg hangulatingadozás. Viszont, ha plusz kilókkal, túlsúllyal küzdünk ezek a hangulatingadozások sokkal nagyobbak és hosszabbak tudnak.

#urológia
2009.10.09.

Hogy ne legyenek urológiai gondjaid

Az egészségügyi probléma megelőzése legalább annyira fontos, mint a meglévő betegség kezelése. Igaz ez az urológiai bajokra is. Az úgynevezett egészségprogramok egy része ezt kívánja segíteni. Hogyan működik és milyen célokkal egy ilyen urológiai egészségprogram? (x)

#evés
2009.10.07.

Evési zavarok – a „zabálásról”

Sok ember küzd evési zavarokkal - például anorexiával vagy bulimiával, és ide tartozik az előbbiek ellentéte, a „túlevés” is. A nagy evők nem hánytatják meg magukat és nem szednek hashajtót, ezért könnyen túlsúlyossá válnak. Vajon mit tehet az, aki bekerül az ördögi körbe?

#média
2009.10.07.

Hova tűntek a mellbimbóim? Avagy Britney ekkora hatással van ránk?

Természetesen nem titok: ma már a női testet a legkülönfélébb reklámokban látjuk, csak azért, hogy eladjanak valamit. Igen ám, de vajon mindenki tudja, hogy ezek a nők mielőtt az adásba kerülnek, komoly retusáláson mennek keresztül? Egy tény: Lehetetlen úgy kinézni, hacsak nem téged is retusálnak a fotókon!

#kóla
2009.10.05.

A kóla bénulást okozhat

Az emberek az utóbbi időben több üdítőitalt fogyasztottak, mint valaha. Az orvosok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a túlzott kólafogyasztás izomproblémákat okozhat.