2009.05.30.
0 perces olvasási idő
Édes, krémes és finom. Mindez igaz mostani receptünkre, amelyet minden édesszájúnak és epebetegnek ajánlunk figyelmébe.
Hozzávalók:
- 8 fél őszibarack (konzerv)
- 4 tojásfehérje
- 4 dkg darált mandula
- 1 evőkanál édesítőpor
- 1 dkg vaj
Hogyan készítsük el?
Az őszibarackot lecsepegtetjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Nagyon keményre felverjük a tojásfehérjét, belekeverjük a darált mandulát és az édesítőszert. A gyümölcsöket kivajazott tűzálló tálba fektetjük, rásimítjuk a mandulahabot, és forró sütőben szép rózsaszínűre sütjük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat kívánunk!