Lélek

#Lélek

1436 db cikk a témában

#szerelem
2011.08.27.

Azt hiszed, szerelem? Pedig nem az!

A szerelem trükkös érzés. Ráadásul vannak olyan érzelmek, amelyek majdnem olyanok, mint a szerelem, de valójában nem sok közük van hozzá. Az igazi szerelemhez ugyanis idő kell, és nem biztos, hogy egy este alatt kialakul. Ezért most összegyűjtöttük a három leggyakoribb olyan érzést, amelyre a legtöbb ember azt hiszi, hogy szerelem, pedig nem az!

#anya
2011.08.26.

Túlságosan aggódik az anyukád?

Az anyukád meg akarja mondani, hogyan éld az életedet? Vagy minden döntésedet ellenőrzi? Nem kell aggódnod, továbbra is élvezheted a kedves tulajdonságait, ha megtanulod, hogy kezeld a kevésbé kellemeseket.

#randi
2011.08.25.

10 tipp, hogy jól sikerüljön az első randi

A legtöbb ember számára az első randi általában kellemetlen esemény, telis-tele bizonytalansággal, kétségekkel és elvárásokkal. Hogy te ne tartozz ezek közé az emberek közé, olvasd el útmutatónkat, melyet neked készítettünk azért, hogy az első randin minden jól menjen és, hogy biztosan pozitív benyomást kelts!

#féltékenység
2011.08.23.

A féltékenység a szerelem jele?

Mindannyian féltékenyek vagyunk időnként egy kicsit. Mikor van ez még rendjén, és hol van az a pont, amikor már nincs?

#google
2011.08.16.

A Google egyszerre butít és okosít?

Az emberek azt mondják, hogy a számítógépek, amióta csak léteznek, egyre ostobábbá tesznek minket. Aztán jött az internet, életre hívva a Google-t, így minden remény a jövőbeli intelligens élettel kapcsolatban begyűrűzött a virtuális világba.

#bébiszitter
2011.08.16.

Bébiszitter leszek: cseréljünk pelenkát!

A bébiszitterkedés egyszerre lehet jól jövedelmező és mulatságos. De mint minden munkának, így ennek is vannak olyan mozzanatai, amelyet egyikünk se szeret csinálni. Ilyen például a pelenkacsere.

#szexting
2011.08.13.

Szexi képek és videók a szerelem zálogai?

Gyakori a kapcsolatokban, hogy szexi képeket, üzeneteket, vagy videókat akar készíteni az egyik fél. Mi történik akkor, ha úgy érzed, rád erőlteti a barátnőd vagy barátod, hogy ilyen képeket küldj magadról?

#első év
2011.08.11.

Barátkozni elsőévesen

Kedves szakértő! Mostanság igen kemény időket élek meg, mint elsőéves hallgató. A tanulás nem túl nehéz, nincsen honvágyam, sőt a szüleim se hiányoznak annyira, hogy ne bírjam ki. A probléma sokkal inkább az, hogy magányos vagyok.

#szökés
2011.08.11.

Elszöknél otthonról?

Amikor kicsi voltál, szöktél el otthonról? Talán összepakoltál magadnak egy hátizsákot, és elmentél az egyik barátodhoz. De egy kis idő után már el is felejtetted, hogy miért jöttél el, meg már amúgy is sötétedett, szóval inkább hazamentél.

#facebook
2011.08.10.

A Facebook jellemzavarokat okoz a tiniknél

A közösségi oldalak emberi viselkedésre gyakorolt hatásával kapcsolatos kutatások növekvő száma segített rávilágítani arra, hogy azok elősegíthetik az antiszociális viselkedés, a nárcizmus és egyéb jellemzavarok kialakulását.

#pénz
2011.08.08.

15 tevékenység, ami nem fog gazdaggá tenni

Nagy összezavarodottság jellemzi a fejeket, hogyha arról van szó, hogy mi tesz és mi nem tesz valakit gazdaggá. Gyakran hallom a környezetemben, hogy igen, milliárdos akarok lenni – ám ez nem feltétlenül reális cél.

#erőszak
2011.08.06.

Erőszakos vagyok, megváltozhatok?

Tehát valakivel nem bánsz jól, és ez gyakran megtörténik. Talán már el is rontottál egy kapcsolatot, vagy valakit nagyon megsértettél? Nincs több kifogás, megváltozhatsz.

#facebook
2011.08.03.

A Facebook megváltoztatta a szexet

Pár hónappal ezelőtt egy férfi ismerősöm ezt az üzenetet kapta Facebookon egy régi barátnőjétől: „Tudom, hogy boldog kapcsolatban élsz, és én is. De ha bármikor Pesten jársz, keress fel! Szórakozhatnánk kicsit, mint régen... szabályok nélkül.”

#rendőr
2011.08.02.

Hívjam a rendőrséget?

„Gondolkodtam, hogy hívjam-e a rendőrséget, de félek megtenni. Mit fognak tenni? Ha felhívom őket, azzal csak rontok a dolgokon?” A legtöbb ember ideges lesz attól, ha a rendőrséget kell hívnia. De ha veszélyben vagy, akkor ők meg tudnak védeni!

#öngyilkosság
2011.07.30.

Szakítás és öngyilkosság

Valaki azt mondja neked, hogy „ha elhagysz, megölöm magam?” Ez a szenvedélyes szerelem egyik jele vagy megpróbálja irányítani a döntéseidet?