Lélek

#Lélek

1436 db cikk a témában

#terhes
2011.02.13.

Az egészséges terhesség

Nagyon gyakoriak a hangulatingadozások a terhesség alatt. Néhány lány depressziót is tapasztalhat a terhesség alatt vagy a szülés után. Ha depresszióra utaló tüneteid vannak, beszéld meg az orvosoddal, így segíthet abban, hogy megfelelő gondoskodást, kezelést kapj!

#kapcsolat
2011.02.09.

Komoly kapcsolatra vágysz?

Flörtölgetsz, randizgatsz, tetszik is pár srác, de valahogy mindig másképpen alakulnak a dolgok? Lássuk, mi lehet az oka annak, hogy nem találod meg azt, akivel hosszútávon is összepasszolsz!

#sport
2011.02.08.

Miért jó a sport a tiniknek?

Nagyon sok tini próbál ki valamilyen sportot a középiskolában, csak mert úgy gondolják, hogy ez sokkal népszerűbbé teheti őket és barátaikat. Egy esetleges randin pedig talán pont a sport lehet az, ami pluszpontot jelenthet a kiszemeltnél.

#cyber
2011.02.06.

Hogyan éld túl a cyber-zaklatást? - II.

Ha zaklatnak, fenyegetnek, bántanak vagy esetleg fájdalmas módon "ugratnak" – vagy ha ismersz valakit, akivel ez történik – nincs okod csendben maradni. Mindenképpen jelentened kell a felháborító SMS-eket, e-maileket!

#együttjárás
2011.02.05.

Rendben van az, hogy a tinik huszonévesekkel járnak?

Egyszer volt egy barátom – őt Annának hívták –, aki találkozott egy nála 10 évvel idősebb sráccal. A kapcsolatuk elmélyült, mert mindketten szerették az Amerikai pite című filmet és a heavy metált...

#terhes
2011.02.04.

A jó kislányokkal is megtörténhet II.

A terhességem ötödik hónapja környékén, amikor a hasam elkezdett egy kicsit nagyobb lenni és a melleim is kezdtek egy kicsit nehezebbek lenni, a leendő apuka és én egyre inkább eltávolodtunk.

#sex
2011.01.31.

Merj beszélni szüleiddel a szexről!

Hidd el, hogy a szüleid igenis tudnak olyan kiváló tanácsokat, szexuális információkat adni a szexszel vagy a szexuális egészséggel kapcsolatban, melyek nagyban segíthetik a te döntéseidet.

#barátság
2011.01.28.

10 tipp, hogy megtartsd álmaid nőjét

Néhány kiváló ötletért, hogy igazi férfi lehess, hogy vonzzad a nőket, hogy megkapd a telefonszámukat visszautasítás nélkül, olvasd el cikkünket. Tele van kiváló ötletekkel, amiket még ma este bevethetsz!

#szerelem
2011.01.28.

A szerelem akár a drog

Tanulmányok azt mutatják, hogy az agy, "szeretet" és "elismerés", intenzív érzésének részei közt szoros kapcsolat van.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?
#szerelem
2011.01.27.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?

Bevallani valakinek, hogy szeretjük, félelmetes dolog lehet. Ötletek a szerelem bevallására, és hogy mikor is tegyük ezt meg.

#gyerekvállalás
2011.01.11.

Gyereket szeretnék, de még csak 18 vagyok!

Állandóan azon jár az agyam, hogy bárcsak lehetne egy babám. Igen, tudom, még az egész élet előttem áll, de akárhányszor belegondolok, hogy még várnom kell 5-10 évet, úgy érzem üres az életem. Habár a barátom nyilvánvalóan nem értene velem egyet, tudom, hogy mellettem maradna, ha teherbe esnék.