Lélek

#Lélek

1436 db cikk a témában

Miért éljük meg nehezen a nyár elmúlását?
#évszakok
2022.09.06.

Miért éljük meg nehezen a nyár elmúlását?

Minden évszaknak megvan a maga sajátos varázsa, ezen belül pedig minden hónapnak különös hangulata van. Vajon miért fog el legtöbbünket egy különös, megmagyarázhatatlan és kellemetlen érzés, amikor véget ér a nyár?

Főiskolára, egyetemre készülődve
#főiskola
2022.08.30.

Főiskolára, egyetemre készülődve

A főiskolára vagy egyetemre való bekerülés mindannyiunk számára egy mérföldkő lehet. Itt rengeteg dolog megváltozik a középsulihoz képest. Az összes tantárgyat más fogja nekünk tanítani, itt már kurzusok lesznek, nem pedig órák, mindig más teremben leszünk. Ez az élet sokkal nagyobb szabadságot ad nekünk, ugyanakkor sokkal több feladatot és felelősséget is ró ránk. Ezért fontos, hogy megfelelően felkészüljünk erre az időszakra.

Mi az a sharenting?
#sharenting
2022.08.27.

Mi az a sharenting?

Már az is bőven ciki volt, amikor az anyukád a meztelen baba fotóidat mutogatta a barátnőinek, de az, hogy nap mint nap saját magaddal nézel farkasszemet a szüleid közösségi oldalain, már tényleg zavarba ejtő, kínos és kellemetlen.

20 flörtölős üzenetfajta, amivel felkeltheted a kiszemelted érdeklődését
#flört
2022.08.20.

20 flörtölős üzenetfajta, amivel felkeltheted a kiszemelted érdeklődését

Órákon át ábrándozol arról, hogy milyen lenne vele randizni, esténként a titokban róla készített fotókat nézegeted - minden gondolatod körülötte forog. Ideje lenne a tettek mezejére lépni, de a visszautasítás esélye minden bátorságodat elveszi. Szerencsére napjainkban már nem feltétlenül kell szemtől-szemben megpróbálni a kapcsolatfelvételt. Íme, néhány ötlet arra, hogyan írj a kiszemeltednek, hogy pillanatok alatt felkeltsd a figyelmét.

A pasik testbeszédének kódfejtése 2.
#testbeszéd
2022.08.18.

A pasik testbeszédének kódfejtése 2.

Nem csak a szavak beszélnek, hanem a viselkedésünk is árulkodik arról, hogy valójában mit érzünk vagy gondolunk. Az úgynevezett nonverbális kommunikációnk nagyobb jelentőséggel bír a mindennapjainkban, mint ahogy azt gondolnánk, hiszen a közléseink 55 százaléka nem verbális formában zajlik.

8 dolog, amit sose mondj el az új pasidnak a múltról
#ex
2022.08.06.

8 dolog, amit sose mondj el az új pasidnak a múltról

Minden új kapcsolatban előbb-utóbb szóba kerül a múlt és természetesen az ex-téma is. Hogy ne bántsd meg az új választottad egoját, íme, néhány tipp az ex-csapda elkerülésére, azaz 8 dolog, amit sose mondj az új pasidnak az exről.

Hogyan lazíts 10 másodperc alatt?
#stressz
2022.07.15.

Hogyan lazíts 10 másodperc alatt?

Az, hogy zsörtölődsz a havi számla fölött, hogy izgulsz az iskolai dolgozat megírásakor, mind-mind hatással van szervezetedre! Amint azt már oly sokszor halottad, a stressz káros az egészségre! Gyors, könnyű és természetes megoldásokkal szolgálunk neked, amelyek segítenek nyugodtnak maradni ebben a rohanó világban.

Flörtölj online
#randi
2022.07.15.

Flörtölj online

Annak a művészete, hogy hogyan gyakoroljunk valakire pozitív benyomást az első találkozás alkalmával, gyökeresen megváltozott akkor, amikor az online randevúk teret hódítottak maguknak. Miközben otthon ülsz a számítógép előtt, nem kell azon gondolkodnod, hogy vajon rúzsos-e a fogad, az egyetlen buktató, ha sajtóhibák vannak a profilodban. De hogyan tudod megállapítani, hogy az adatlap alapján annyira csábító pasas valóságos –e? Adunk néhány tippet, hogy mit csinálj és mit ne az e-mail randik alkalmával!

Miért nem érdemes katasztrofizálni?
#katasztrófa
2022.07.13.

Miért nem érdemes katasztrofizálni?

“Hétvégén kirándulás, biztos zuhogni fog az eső egész nap… Meg fogok ázni, a cipőm is tönkremegy, este már be is lázasodom és tüdőgyulladásom lesz… Nem is megyek sehová…”

11 dolog, amire figyelni kell internethasználatkor
#erőszak
2022.07.09.

11 dolog, amire figyelni kell internethasználatkor

Sokan úgy gondolják, hogy az internet olyan hely, ahol következmények nélkül önmagad lehetsz, és ez nagyrészt igaz is. Az, hogy hogyan beszélsz, hogy nézel ki, vagy van-e valamilyen betegséged, nem számít internethasználat közben, nem úgy, mint a való életben.

Tippek szerelemhez és randizáshoz
#randi
2022.07.05.

Tippek szerelemhez és randizáshoz

Randizás. Találkozgatás. Párkapcsolat. Akárhogy is nevezzük, a romantikus érzések általában felfűtik a 13-17 év közötti tiniket, beindítva ezzel a kérdések áradatát. Lehetséges valakivel randizni anélkül, hogy elveszítenénk a fejünket? Mikor van itt az ideje az első csóknak? Mi tesz egy kapcsolatot csodássá? A KamaszPanasz most megadja a válaszokat.

Távkapcsolatból lehet szerelem?
#távkapcsolat
2022.07.04.

Távkapcsolatból lehet szerelem?

"Lehet-e valaki úgy szerelmes, hogy akit szeret, még sosem látta, csak e-mail-en keresztül beszélt vele, és max egy képet látott róla? Én most így vagyok. Jó ez így?" A szakértő válaszol.

Hogyan vezesd le a stresszt?
#stressz
2022.07.03.

Hogyan vezesd le a stresszt?

Egy hosszú masszázs vagy egy hét vakáció csodákat tudna művelni veled. De mi a helyzet ilyenkor, amikor nincs időd a relaxálásra? Van húsz tippünk, hogyan tudsz gyorsan egy percre kikapcsolni.