Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#szingli
2020.03.26.

Mítoszok a szingli életről

Ahogy mész az iskolában a folyosón, nem látsz mást, csak párokat? Úgy gondolod, hogy nekik ezerszer jobb, mint neked? Hogy nekik nincsen gondjuk, csak szeretik egymást? Hát nem minden fenékig tejfel! Most pedig, szingli barátaim figyeljetek, szeretném eloszlatni a kételyeket az egyedülállók életéről.

#csók
2020.03.20.

10 érdekes tény a csókolózásról

Csókolózni minden szerelmes szeret. Sokan azt hiszik, mindent tudnak a csókról. Te is? Akkor nézzünk néhány érdekes tényt róla!

#péntek 13.
2020.03.13.

Beteges félelem péntek 13-ától?

A paraszkavedekatriafóbia, más szóval a péntek 13-ától való beteges félelem a közvélekedéssel ellentétben, valójában ritka jelenség, mivel az is ritkán fordul elő, hogy a pénteki nap 13-ára esik. A mai nap pont egy kivétel.

#randi
2020.02.12.

Ki fizet a randin?

A randevúkkal kapcsolatban végzett tanulmányok is azt igazolják, hogy az emberek által ösztönösen érzett szabály érvényes: a párok első találkozásakor az esetek háromnegyed részében a férfi állja a cechet.

#valentin nap
2020.02.10.

6 tuti Valentin napi program szingliknek

Ha idén Valentin napon nincs randid, az nem ok arra, hogy otthon maradj és lógasd az orrod! Ez az ünnep ugyanolyan élménydús lehet a szingliknek, mint azoknak, akik kapcsolatban vannak. Február 14-én válassz egyet ezekből a szuper Valentin napi ötletekből, és legyen maradandó emlék!

#relax
2020.02.07.

Relax…

Egy olyan korszakban élünk, amikor egyszerre szólal meg a telefon, megy a tévé, a számítógépen is fut egy weboldal és még azt is jelzi a telefon, hogy megjött egy e-mail. A család tesz-vesz, mondanak valamit. Te pedig nagyjából egyszerre kezeled az összes dolgot. Aztán idegesen rázod a lábad, fáj a fejed, tiszta ideg vagy és azt se tudod, hogy miért.

#szerelem
2020.01.28.

Miért olyan fájdalmas a szerelem? 6 mód, hogy meggyógyulj és továbblépj

Minden átalakulás fájdalmas, mert a régi helyzeteket magad mögött hagyod az újakért. Például, amikor egy kapcsolat véget ér, fájdalmat érzel, úgy érzed, hogy a reményeid, az álmaid megsemmisültek, elveszettnek és magányosnak érzed magad, és csak nézel, hogy mi jöhet ezután.

#depresszió
2020.01.26.

Hogyan lendüljek túl a problémámon?

Biztosan átélted már, hogy amikor le vagy törve, semmihez sincs igazán kedved. Nem megy a tanulás, nem érdekel igazán semmi és legszívesebben csak az ágyon gubbasztanál a problémákon rágódva.

#randi
2020.01.23.

18 első randis tipp srácoknak

Az első randi az első benyomásról szól. Ilyenkor döntjük el, hogy egy átlagos, vagy egy különleges randin vagyunk. Az első randin felmérhetjük, mennyire illünk össze egy másik emberrel.

#szülők
2019.12.30.

Így bizonyíthatod be szüleidnek, hogy felelősségteljesen gondolkozol

Úgy érzed, a szüleid még mindig kisgyerekként kezelnek és megkérdőjelezik minden tettedet? Minél idősebb leszel, annál több függetlenségre és szabadságra vágysz, amit néha a szülőknek is nehéz elfogadni. Ez sok fiatal számára jelent problémát, de léteznek olyan módszerek, amikkel meggyőzheted a szüleidet, hogy tudsz felelősségteljesen gondolkozni.

#jó hangulat
2019.12.28.

Hogyan dobjuk fel a hangulatunkat?

Íme, egy kis lista arról, miként szerezz magadnak pár örömteli percet, ha rossz kedved van. Hat tevékenységet mutatunk, ami garantáltan jobb kedvre fog deríteni, még ha először kételkedsz is. Lássuk!

#karácsony
2019.12.25.

20 tipp a boldogabb ünnepekért

Néha a jóból is megárt a sok. Izgalmas a sok családi esemény, a tervezgetés, készülődés, de könnyen túlterheltté válhatsz miattuk. Íme, 20 tipp, amivel békésebb, vidámabb és nyugodtabb leszel a szünidő alatt.

#karácsony
2019.12.21.

Szomorú karácsony

Nem minden otthonban felhőtlenül vidám a karácsony. Betegségek, halálesetek árnyékolhatják be az ünnepeket. Hogyan ünnepeljünk, amikor úgy érezzük, hogy nincs helye az örömnek?

#ajándék
2019.12.20.

Igazán szívhez szóló ajándékok

Ahelyett, hogy ajándékokat vásárolnál a szeretteidnek, inkább készíts kreatív, egyszerű de nagyszerű ajándékokat, amik tényleg a szívből jönnek. Most 5 igazán értékes ajándékhoz adunk tippeket.