Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#videojáték
2017.11.15.

Sokkoló betegségek videojátékoktól

Ha túl sok időt töltünk a videojátékokkal, komoly betegségek is kialakulhatnak nálunk, sőt, extrém esetben az életünket is elveszíthetjük miattuk. Milyen veszélyek leselkednek ránk videojátékozás közben?

#tartós párkapcsolat
2017.11.04.

Mi kell a tartós párkapcsolathoz?

Az utóbbi időszak statisztikáiból kiderült, hogy egyre több magyar ragaszkodik párjához. Nem véletlen, hogy kampány is indult a tartós párkapcsolatokért, melynek célja felhívni a figyelmet a annak értékeire, jótékony testi-lelki hatásaira.

#férfivá válás
2017.10.29.

A fiúk és a férfivá válás nyomása

Az, hogy a férfiak bebizonyítsák férfiasságukat már a történelem előtti időszakokban is jellemző szokás volt! Gondoljunk csak bele! Már a barlanglakók is mind a legokosabb, a leggyorsabb, vagy a legerősebb akart lenni. Hogy is csinálták ezt? Rámenősek voltak, megpróbáltak másokat félreállítani a harcban, kockázatot vállaltak… és a sort naphosszat folytathatnám.

#dr house
2017.10.25.

Dr. House - Ártalmas az egészségre?

A Dr. House, Grace Klinika, vagy a Vészhelyzet mind népszerű orvosi drámák, ám rendszeres nézésük akár még ártalmas is lehet rád.

#csók
2017.10.12.

7 lányos dolog, ami idegesíti a fiúkat

Számos tulajdonság, szokás vagy reakció van, amit a fiúk nehezen tudnak elviselni, ha a barátnőjükről van szó. Ha a srác oda is van érted, vannak dolgok, amikhez még neki is szüksége lehet minden türelmére.

#higgadt
2017.09.30.

Higgadtabb, nyugodtabb szeretnék lenni!

Kedves doktornő, szakértő! Velem az van, hogy a koromnál talán kicsit túlértem. Ezalatt azt értem, hogy teljesen, agyilag és lelkileg másképp kezelem a dolgokat, mint velem egykorú társaim. Ez nem zavar, csak néha emiatt nyomás nehezedik rám, és nem tudom, hogyan legyek lazább.

#szemkontaktus
2017.09.22.

Hogyan használd a szemkontaktust?

Szeretnéd tudni, hogyan állapíthatod meg rákérdezés nélkül, hogy hazudik-e valaki? Vagy azt, hogyan légy vonzóbb anélkül, hogy megváltoztatnád a külsődet? A válasz a non-verbális jelekben rejlik. Lássuk, mit érdemes tudni a szemkontaktusról.

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#felvételi
2017.09.13.

Egyetem: hogyan küzdd le a honvágyad?

Elköszöntél a szüleidtől, a kutyádtól, a legjobb barátodtól, hogy az életed egy teljesen új szakaszát elkezdhesd. Most rajtad áll, hogy mit kezdesz a szabadságoddal, és milyen életet alakítasz ki magadnak az új környezetben.

#ajakharapás
2017.09.07.

Mit jelent, ha a lány harapdálja az ajkát?

"A 15 éves barátnőmmel egy kis bulin voltunk, amit az ő családja tartott. A buli előtt 1 hétig nem találkoztunk, és egyből odamentem hozzájuk. Sokszor sokáig a szemembe nézett, és közben harapta az alsó ajkát. Mit akar ez jelenteni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#kreatív
2017.09.06.

25 dolog, amit a kreatív emberek máshogy csinálnak

Habár legtöbbünk úgy gondolja, a kreatív emberek művészlelkűek, bizony a kreativitás mindnyájunkban ott szunnyad. Még a legegyenesebben, leglogikusabban gondolkodókban is. Mindenesetre néhány emberben jobban fejlődött ez a kreatív oldal, és ők tudják hogyan ragadják meg és fejezzék ki inspiráló gondolataikat.

#önbizalom
2017.09.04.

Nem találom magam, semmi önbizalmam, mit csináljak?

16 éves vagyok. Az a gondom, hogy nincs elég önbizalmam, azt hiszem. A környezetemben mindenki jó valamiben, a barátaim és ismerőseim is megtalálták már önmagukat, vagy a sportban vagy valami másban, de én meg nem csinálok semmit.