Lélek, ünnep

#Lélek #ünnep

85 db cikk a témában

Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok
#ajándék
2022.02.09.

Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok

Valentin napon igazi kihívás megfelelő ajándékot venni a párodnak. Az, hogy mit veszel neki, jellemzi, hogy hogyan is látod őt vagy a kapcsolatotokat, de az is szempont, hogy mióta jártok együtt.

Hogy kezeld helyesen a nagy karácsonyi csalódásokat?
#karácsony
2021.12.25.

Hogy kezeld helyesen a nagy karácsonyi csalódásokat?

A karácsony gyakorlatilag egy ünnepi díszbe öltöztetett aknamező - legyen szó akár egy förtelmes karácsonyi ajándékról vagy az elkerülhetetlen családi perpatvarokról. Viszont ezekkel a tippekkel idegeskedés és viták nélkül bonyolíthatod le az ünnepeket! Próbálj meg az alábbi módszerekkel eljárni, ha karácsonykor csalódás ér.

Adventtől vízkeresztig - Érdekes szokások és legendák
#karácsony
2021.12.02.

Adventtől vízkeresztig - Érdekes szokások és legendák

A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, így minden évben már ekkor elkezdődik a nagy várakozás, készülődés az év legnagyobb, legmeghittebb ünnepére. Advent a karácsony előtti negyedik vasárnappal veszi kezdetét, és karácsonyig tart. VII. Gergely pápa volt az, aki négyben határozta meg az adventi vasárnapok a számát.

#karácsony
2020.12.25.

Karácsony a világ körül: Ázsia

Ázsia legtöbb országában a karácsonyt összekötik egyéb ünnepekkel is. Nem is mindenhol családi eseménynek számít, hanem csak egy olyan napnak, amikor mindenkivel kedvesnek kell lenni. De olyan ország is akad, ahol akár egy hétnél is tovább ünnepelnek.

#karácsony
2020.12.24.

Karácsony a világ körül: Afrika

A karácsony egy tradicionális keresztény ünnep, de sok nem-keresztény ember is ünnepli világszerte a szeretet ünnepeként. A modern és népszerű ünneppel együtt jár az ajándékozás, a karácsonyi zene, a különböző mintázatú üdvözlőlapok küldése, templomi ünneplések, karácsonyi ebéd és ünnepi hangulatú tárgyakkal való díszítés.

#karácsony
2020.12.23.

Győzd le a karácsonyi stresszt!

Rengeteget hallhatunk az ünnepek alatti stresszről, ami teljesen tönkreteszi a karácsony alapvető értékeit: az ünnepet, az élvezetet és a varázslatot.

#karácsony
2020.12.21.

5 kézzel készített karácsonyi ajándék lányoknak

Biztosan van olyan nő vagy lány a családodban, akikről tudod, hogy szeretik a testradírt vagy az ajakbalzsamot, és hasonló lányos kényeztető dolgokat. Nem kell ezeket drágán megvenned a boltokban. Sokkal személyesebb az ajándék, ha magad készíted el. Ne ijedj meg, nem bonyolult az elkészítésük.

#évösszegzés
2020.12.18.

Hogyan búcsúzzunk el 2020-tól?

Ha leülnénk egy csésze kávé mellé abból a célból, hogy visszagondoljunk az előző évünkre, egy dologban biztosan egyetértenénk: a 2020-as év hosszú idők óta a legnagyobb megpróbáltatásokkal teli időszak volt mindenki számára.

#karácsony
2019.12.25.

20 tipp a boldogabb ünnepekért

Néha a jóból is megárt a sok. Izgalmas a sok családi esemény, a tervezgetés, készülődés, de könnyen túlterheltté válhatsz miattuk. Íme, 20 tipp, amivel békésebb, vidámabb és nyugodtabb leszel a szünidő alatt.

#karácsony
2019.12.21.

Szomorú karácsony

Nem minden otthonban felhőtlenül vidám a karácsony. Betegségek, halálesetek árnyékolhatják be az ünnepeket. Hogyan ünnepeljünk, amikor úgy érezzük, hogy nincs helye az örömnek?

#tél
2019.12.17.

A legjobb programok a téli szünetre

Azok a legszebb téli reggelek, amikor a gőzölgő tea illatába burkolózva álmosan kitekintünk a konyhaablakon, és látjuk, hogy hófehér takaró borítja a környéket. Mutatunk néhány tippet, hogy jól teljen a téli szüneted!

#karácsony
2019.12.14.

Hogyan kerülj karácsonyi hangulatba?

Tombol a karácsonyi ajándékozási láz. Édesanyád már egy ideje kérdezgeti, hogy mit főzzön, mivel készüljön, kinek mit vegyetek. Ami először talán kellemes, de idővel egyre több feszültséget okozhat. A karácsony ünnepi volta lassan szertefoszlik, a közös ünneplés helyét a stressz és a feladatok tömkelege váltja fel. Hogyan oszlasd el a karácsonyi stresszt?

#meglepetés parti
2019.07.14.

Ötletek meglepetés partihoz

Mindenki szereti a meglepetés partikat, nemde? Ha a barátod olyasvalaki, aki nem fél a szerepléstől, akkor a meglepetés parti egy olyan ajándék, amire egy életen át emlékezni fog. Íme, néhány tipp, hogy jól sikerüljön, amit elterveztél!