Mozgás

#Mozgás

337 db cikk a témában

#focimeccs
2016.06.24.

Focimeccsek és kalóriák: meglepő tények a mérkőzésekről

Fantasztikus teljesítménnyel csoportelsőként zárt a magyar válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon, így tovább izgulhatunk értük Belgium ellen, vasárnap este a nyolcaddöntőben. A meccsek sok év után ismét milliókat ültetnek le a képernyők vagy a szabadtéri kivetítők elé, és ilyenkor bizony jól esik néhány finom falat. Megnéztük, hizlal-e a meccsnézés.

#foci
2016.06.22.

A foci nem veszélytelen sport

Nem véletlenül a futball a világ egyik legnépszerűbb sportja, hiszen könnyen tanulható és kiváló módja az erőnlét fejlesztésének. Plusz egy érdekes, pörgős játék, amit valódi élvezet játszani. Azonban számos sérülést is tartogathat, akár akkor is, ha körültekintően, odafigyelve játsszuk.

#EB
2016.06.16.

Foci Eb: ilyen teszteken kell átmennie egy játékvezetőnek

Testi fittség, gyors elme, kiváló látás - ezek azok a nélkülözhetetlen elemek, amelyekkel egy top európai focibírónak rendelkezniük kell. Manapság már nem csak arról van szó, hogy jó döntéseket hoznak-e, 100 százalékig biztosnak kell lenniük számos más területen is.

#büntető
2016.06.14.

Mire gondolnak a focisták büntetőrúgáskor?

Modern gladiátoraink a labdarúgás világában próbálnak érvényesülni. Bár élet-halál harcot már nem vívnak, egy egész ország futballsorsa múlik rajtuk. Hogyan tudnak ekkora nyomással megbirkózni?

#edzés
2016.06.13.

Edzés alma alkattal - Szakértő válaszol

Tisztelt Doktornő! 18 éves fiú vagyok, és az a problémám, hogy nem vagyok megelégedve a testalkatommal. Igaz, a két nagypapám és azok felmenői is majdhogynem úgy néztek ki, mint én, szóval, lehet, hogy csak genetika.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.06.07.

Fogyj a KamaszPanasszal! 12. hét

Gratulálunk, elértél az utolsó, 12. héthez! Megcsináltad! Az elmúlt három hónap során keményen megdolgoztál azért, hogy átállj egy egészségesebb életmódra, és új, egészséges szokásokat alakíts ki. Akár elérted a kitűzött súlyt, akár tovább szeretnéd folytatni a programot, ezt a hetet mindenképpen az ünneplésnek szenteld!

#Kapás Boglárka
2016.06.06.

Kapás Boglárka: Az úszás megtanít az életre

Lassan az egész világ olimpia-lázban ég, hiszen néhány hónapon belül kezdetét veszi a riói olimpia, ahol Magyarország csapatát erősíti Kapás Boglárka, Európa-bajnok úszónk is. A sportolás fontosságáról, a felkészüléséről, valamint a sport és a táplálkozás egyensúlyáról beszélgettünk vele.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.05.31.

Fogyj a KamaszPanasszal! 11. hét

Hatalmas hurrá, hiszen elértél a 11. hétig! Egy igazi sztár vagy! Gratulálunk! Azért még erre a hétre is maradtak feladatok, amelyeket teljesítened kell. Kezdj is neki!

#fitt
2016.05.04.

12 tipp, hogy fitt legyél!

Kamaszéveinkben testünk ereje teljében van, és fitté válni nem megvalósíthatatlan feladat! A testedzés és az egészséges táplálkozás alapja a szép alaknak és a jó közérzetnek. Ahogy ma élsz, az a jövődre is kihat: később sem lesz szükséged szépészeti beavatkozásokra, ha fiatalon elkezded formában tartani magad.

#tánc világnapja
2016.04.29.

Lendülj formába tánccal - Ma van a tánc világnapja

A téli időszak után jól esik egy kis mozgás, mindenki formába szeretné hozni magát, de ezen túlmenően a rendszeres testmozgás elengedhetetlen az energiaegyensúly fenntartásához, a jó közérzethez és az egészségmegőrzéshez. Ennek egyik legszórakoztatóbb formája a tánc, ami azonban a kalóriaégetés szempontjából felveszi a versenyt a többi sporttal.

#popsitorna
2016.04.24.

Popsitorna: a legegyszerűbb fenékformáló tippek

Az alábbiakban megtalálod a farizom-erősítés legegyszerűbb módszereit, melyek célzott tornával párosítva garantáltan meghozzák a kívánt eredményt! Majd megmutatjuk, hogyan formáld megfelelően az izmaidat. Hozd ki magadból a maximumot!

#motiváció
2016.04.20.

Ha megnézed ezt a videót, te is elmész edzeni

Nincs kedvem! Nem érek rá! Izomlázam van! Túl nehéz! - Persze, kifogásból soha nincs hiány, ha nincs meg a kellő motivációd a testmozgáshoz. Pedig már a csapból is az folyik, hogy mozogni egészséges és szükséges. Szükséged lenne egy löketre, ami erőt ad, hogy sportolni kezdj, vagy ne hagy abba?

#edzés
2016.04.17.

Megéri éhgyomorra edzeni!

Ha megfelelően edzel, akkor ráléptél a zsírégetés felé vezető útra. Ha mindezt szeretnéd a maximumig fokozni, időzítsd a testmozgást közvetlenül az ébredés utáni időszakra. Hogy miért?