2013.08.07.
0 perces olvasási idő
Kóstold meg ezt a friss, nyári ételt. Nem terheli meg a gyomrod és egészséges. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
Hozzávalók:
- 1 db csirkemellfilé
- 10 dkg kockára vágott cukkini
- 1/2 csomag Kotányi Mustáros grillpác
- 1/2 fej hagyma
- 4-5 e.k. olaj
- 1-2 e.k. kukoricaliszt
- só
Elkészítés:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, s jó alaposan megszórjuk Kotányi Mustáros grillpáccal és sóval. Egy órát állni hagyjuk, majd kevés olajon átpirítjuk egy fél fej apróra vágott hagymával és egy maréknyi kockára vágott cukkinivel. Ezután öntünk hozzá 2 e.k. olajat, s megszórjuk egy kevés kukoricaliszttel. Átpirítjuk, felöntjük pár kanál vízzel, s összeforraljuk. Ha kell, utánaízesítjük. Legalább 1 órát állni hagyjuk, hogy a magok megpuhuljanak.
Nehézség: közepes
Jó étvágyat!