2013.09.07.
0 perces olvasási idő
Szeretnél pár pillanat erejéig elrepülni Mexikóba, és otthonodba varázsolni a pikáns ízeket? Itt lehetőség. Próbáld ki alábbi receptünket, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.
Hozzávalók:
- 1 csomag mexikói zöldségkeverék(350g)
- 3 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál kukoricaliszt
- 1 kávéskanál gluténmentes fűszerpaprika
- késhegynyi gluténmentes chilipor
- 4 dkg gluténmentes rizstészta
- só, őröltbors
Elkészítés:
Az olajon a finomra vágott vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a mexikói zöldségkeveréket, sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk. A fűszerpaprikát és a chilit hozzáadva megszórjuk kukoricaliszttel, felöntjük 1,5 liter vízzel. Felforraljuk és a gluténmentes tésztát belefőzzük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!