2017.08.18.
0 perces olvasási idő
Franciaország ízvilágát varázsolhatod otthonodba ezzel a recepttel, amit hízókúrázóknak is ajánlunk.
__hirdetés__
Hozzávalók: (1 személyre)
- Vöröshagyma 60g
- Liszt 10g
- Margarin 10g
- Trappista sajt 15g
- Cukor 3g
- Só, bors, fűszerpaprika ízlés szerint
- Húsleveskocka 1db
Elkészítés:
A megmosott megtisztított vöröshagymát karikázzuk, a megolvasott margarinon megfuttatjuk, liszttel meghintjük, fűszerpaprikázzuk, 4 dl vízzel felengedjük. A forrásban levő leveshez hozzáadjuk a leveskockát, cukrot és fűszerezés után összeforraljuk. Amikor kész reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!