2013.08.10.
1 perces olvasási idő
Ez a recept nagyon hasonlít a lasagne receptjéhez, csak sokkal könnyebb és gyorsabb elkészíteni. Nincs másra szükséged, mint gluténmentes kenyérre és darált sertéshúsra.
Hozzávalók:
- 30-40 dkg darált sertéshús
- gluténmentes ketchup
- gluténmentes pizzakrém
- gluténmentes kenyérszeletek
- fűszerek ízlés szerint
- 1 fej vöröshagyma
- reszelt sajt
- 3 tojás
- olaj
- só
Elkészítés:
A darált húst a hagymával kevés olajon megpirítjuk, jól befűszerezzük, és készre pároljuk. A végén teszünk bele egy kevés ketchupot és pizzakrémet. Önthetünk rá 1-2 kanál vizet, hogy ne legyen annyira sűrű.
Egy jénai tálat kiolajozunk, és egy sor kenyeret teszünk rá, melyet előtte felvert tojásba forgatunk, mintha bundáskenyeret készítenénk. Ezután egy réteg darált hús jön, majd újra kenyér.
200°C-on süssük 15-20 percig, majd szórjuk meg reszelt sajttal, és pirítsuk rá.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!