2019.03.27.
0 perces olvasási idő
Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaid ebébjébe a pulykahússalátát. Csontritkulásosok, cukorbetegek és chronosok is bátran fogyasszák!
Hozzávalók:
- Pulykamell 400 g
- Fejessaláta 200 g
- Zöldbab 150 g (egyéni tűrőképesség figyelembe vételével)
- Kefir 200 ml
- Só, fehér bors, tárkony, zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A megfőzött pulykahúsról a bőrt lefejtjük, kicsontozzuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
A kefirt fehér borssal, apróra vágott tárkonnyal összekeverjük, majd beletesszük a pulykahúst, a 2 cm-es darabokra vágott megfőtt zöldbabot, a levelire szedett megmosott, lecsepegtetett fejessalátát és az apróra vágott zöldpetrezselymet.
Lehűtve tálaljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!