2013.10.23.
0 perces olvasási idő
Többfogásos ebédet adsz, de nincs az előételhez ötleted? Itt a segítség! Alábbi receptünk alapján könnyen elkészítheted a spenótos batyut, amit vashiányos vendégeidnek is kínálhatsz.
Hozzávalók:
- spenót
- 1 fej hagyma
- kis petrezselyem
- 1 egész tojás
- 15 dkg parmezán
- réteslap
- kis olaj
- kis só
Elkészítés:
A spenótot megdinszteljuk kis olajon, hozzáadjuk az összevágott hagymát. Ha megpárolódott, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. 5 réteg réteslapot egymásra teszünk, 6x6-os kockákra vágjuk, és mindegyik közepébe teszünk a spenótos keverékből. A tetejét összefogjuk batyuszerűen, és kevés tojással megkenjük, hogy összeragadjanak. Tepsibe tesszük és megsütjük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!