raffaello
#Receptek

Raffaello lisztérzékenyeknek

2019.04.30.
0 perces olvasási idő

Raffaello, többet mondd minden szónál, főleg ha nem vesszük, hanem magunk készítjük! Kedveskedj párodnak, barátaidnak és családodnak is. Bátran fogyaszthatják lisztérzékenyek és hízni vágyók egyaránt!

Hozzávalók:

  • 1,5 dl víz
  • 35 dkg porcukor
  • 250g margarin
  • 30 dkg kókuszreszelék
  • 4 x 6 dkg-os tejpor

Elkészítés:

A vizet a porcukorral sziruppá főzzük. Beleolvasztjuk a margarint.
Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a 4x6 dkg-os tejport.
Ha kihűlt, legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Kis gombócokat formálunk, és a közepébe mandulát (diót, mogyorót) teszünk. Végül kókuszreszelékbe hempergetjük.

Nehézség: könnyű

Jó étvágyat!