
Ananászos csirkemell vesebetegeknek
2021.08.29.
0 perces olvasási idő
Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemellfilé
- 3 ek olaj
- 10 karaika konzerv ananász
- 10 szelet Pannónia sajt
- só, őrölt fehér bors
- gyömbérpor ízlés szerint
Elkészítés:
Felszeletelt csirkemelleket a sóval, a fűszerekkel és az olajjal bedörzsöljük, és hűtőbe téve pihentetjük. Ezután roston megsütjük. Tűzálló tálba rendezzük, és mindegyikre egy-egy karika ananászt helyezünk, amelyre egy szelet sajt kerül. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot a húsokra.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!