2018.08.20.
0 perces olvasási idő
A nagy nyári melegben könnyű és egészséges ételre vágysz? Próbáld ki a vegyes zöldségsalátát alábbi receptünk alapján! Fogyaszthatják liszt- és laktózérzékenyek, epebetegek, vesebetegek, májproblémákkal és hasnyálmirigy problémákkal küzdők egyaránt.
Hozzávalók:
- 50 g kígyóuborka
- 50 g retek
- 50 g paradicsom
- 50 g zöldpaprika
- 2 teáskanál borecet
- 1 evőkanál olaj
- 20 g cukor, pici só
Elkészítés:
Egy salátástálba a megmosott uborkát és retket vékony karikákra, a zöldpaprikát csíkokra, a paradicsomot vékony cikkekre vágjuk. Egy csipet sóval megsózzuk. Az ecetben elkeverjük a cukrot és az olajat, a salátafélékre öntjük
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!