Táplálkozás, evés

#Táplálkozás #evés

373 db cikk a témában

#reggeli
2015.06.29.

Jó reggelit!

Ébresztő, indul a nap! Sohase hagyd ki a reggelit. Olvashatjuk első számú jó tanácsként, és teljesen mindegy, hogy a fogyókúrás ötletek között keresgélünk, vagy az egészséges életmódról szóló cikkeket olvassuk.

#nass
2015.06.28.

Ételek 40 kalória alatt

Igen, léteznek. A következő ínycsiklandó ételek mindegyike 40 kalória alatt van, így nyugodt szívvel nassolhatsz belőlük.

#egészséges étel
2015.06.22.

A 28 legegészségesebb étel

Tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és más kívánatos vegyületekkel, ráadásul csökkentik a szívbetegség, cukorbetegség és a daganatok kialakulásának kockázatát is. A 28 legegészségesebb étel között biztos te is megtalálod a kedvenceidet!

#csoki
2015.06.12.

Érdekességek a csokiról

Igaz ugyan, hogy a csoki egészségtelen ételként ismert, de a legújabb tanulmányok szerint az étcsokoládé igenis az egészséges táplálkozás egyik alapanyaga. Az étcsokinak számos jótékony hatása van a testre, éppen ezért generációkon át gyógyszerként használták az egész Földön.

#diéta
2015.06.01.

A legegyszerűbb diéta, amiről valaha hallottál

Együnk naponta 500 kalóriát, és egy hét alatt akár 3 kilótól is megszabadulhatunk. Ez elég durván hangzik, nem igaz? Nem kell megijedni, nem akarunk koplaltatni. Sőt, kedvenc ételeidről sem kell lemondanod.

#cukorbeteg
2015.05.23.

Szuper ételek cukorbetegeknek

Mindenki tudja, hogy bizonyos ételek fogyasztását csökkentenie kell, vagy teljesen el kell hagynia annak, aki cukorbeteg. Ugyanakkor vannak olyan élelmiszerek is, melyek segítenek a diabétesz kezelésében. Ezek a szuperkaják alacsony zsírtartalmúak, ellenben a vitamin-, ásványianyag- és rosttartalmuk magas. Fogyaszd őket rendszeresen, és meglátod, sokat segítenek a betegséged kezelésében.

Olívaolaj: alkalmas-e sütéshez?
#olíva
2015.05.17.

Olívaolaj: alkalmas-e sütéshez?

Az olívaolaj jóízű és egészséges. Mégis, ha magas hőmérsékletre hevítjük, káros anyagok szabadulnak fel belőle.

#stressz
2015.05.08.

Stresszcsökkentő ételek

A stresszcsökkentő diéta fontos eszköze lehet a nyugodt életnek. A túl nagy nyomás kedvölő és egészségtelen. Persze sok módja van a stressz elkerülésének, leküzdésének - jó stratégia lehet például a következő ételek fogyasztása.

#csoki
2015.05.04.

Mindent a csokiról

Bár az emberek kétségkívül több csokit vásárolnak és esznek meg Valentin-nap, Húsvét vagy Karácsony alatt, mégis nyugodtan kijelenthető, ez egy 4 évszakos édesség, különösen a gyerekek számára. Most nézzük, hogy a tévhitekkel ellentétben milyen hasznos is tud lenni a csokievés!

#antioxidáns
2015.05.01.

Okosodj finomságokkal!

A csokoládé boldoggá tesz, de mi a helyzet a spenóttal vagy a lazaccal? A különböző ételek különböző hatással vannak az emberi szervezetre.

#tanulás
2015.04.28.

Energia: melyik ételből igen és melyikből nem?

Az érettségi időszak közben sokaknak van szükségük az energiára. Az éjszakázós tanulás, a kora reggeli kelés… A vége mindig az lesz, hogy minél több energiához szeretnél jutni. Na de milyen formában is a legjobb ez neked és a testednek?

#paleolit diéta
2015.04.23.

10 dolog, amire megtanít a paleo

Paleolit étrend: vannak, akik nagyon támogatják, s akadnak ellenzői is. Az igazság az, hogy olyan szabályai is vannak, amiket annak is érdemes megfogadnia, aki sosem vágna bele egy paleo diétába.

#étkezés
2015.04.13.

6 táplálkozási tipp a jobb közérzetért

Nem érzed jól magad? Olvasd el a cikkünket, és táplálkozz úgy, hogy a kedved is jó legyen! A hasunk és az agyunk igenis komoly kapcsolatban áll egymással, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk.

#sport
2015.04.12.

Étkezés a focimeccsed előtt

Amikor a sportolók egy megmérettetésre készülnek, akkor a megfelelő tápanyagellátás, ami a szükséges erőt, kitartást és koncentrációt biztosítaná, könnyen feledésbe merülhet.

#táplálkozás
2015.04.09.

Ételek, amik segítenek koncentrálni

A helyes táplálkozás biztosítja, hogy agyunk megfelelően működjön. Az alábbi ételek segítenek abban, hogy a nap minden percében képes legyél összpontosítani.