Táplálkozás

#Táplálkozás

726 db cikk a témában

#ételek
2015.06.30.

Ételek, melyek védik a bőrödet

Akár hiszed, akár nem, létezik néhány olyan étel, amely kis mértékben védi a bőrödet a nap káros sugaraitól. A napvédelem összefüggésben áll az étele antioxidáns tartalmával. A növények antioxidánst termelnek, hogy megvédjék magukat a környezeti hatásoktól, például a hőtől.

#reggeli
2015.06.29.

Jó reggelit!

Ébresztő, indul a nap! Sohase hagyd ki a reggelit. Olvashatjuk első számú jó tanácsként, és teljesen mindegy, hogy a fogyókúrás ötletek között keresgélünk, vagy az egészséges életmódról szóló cikkeket olvassuk.

#nass
2015.06.28.

Ételek 40 kalória alatt

Igen, léteznek. A következő ínycsiklandó ételek mindegyike 40 kalória alatt van, így nyugodt szívvel nassolhatsz belőlük.

#egészséges étel
2015.06.22.

A 28 legegészségesebb étel

Tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és más kívánatos vegyületekkel, ráadásul csökkentik a szívbetegség, cukorbetegség és a daganatok kialakulásának kockázatát is. A 28 legegészségesebb étel között biztos te is megtalálod a kedvenceidet!

#utazás
2015.06.18.

Maradj jó kondiban utazás alatt is!

Nincs gond, amíg otthon vagyok. Remekül tudom tartani a diétát, és remekül tudok edzeni is. Azonban mikor elutazunk, mintha kicseréltek volna! Csak úgy sorra szegem meg a szabályokat! Mit tehetnék?

#BMI
2015.06.15.

BMI tinédzsereknél: állapítsd meg az ideális súlyod!

Napjainkban egyre többet lehet látni csontsovány modelleket a tévében és a magazinokban, ami azt sugallja a tiniknek, hogy ez az ideális, követendő testsúly. Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez jobban kellene ragaszkodnod, mint a látott modellek fotóihoz.

#csoki
2015.06.12.

Érdekességek a csokiról

Igaz ugyan, hogy a csoki egészségtelen ételként ismert, de a legújabb tanulmányok szerint az étcsokoládé igenis az egészséges táplálkozás egyik alapanyaga. Az étcsokinak számos jótékony hatása van a testre, éppen ezért generációkon át gyógyszerként használták az egész Földön.

#fogyás
2015.06.09.

Zsírégető ételek

Ezek az ételek azért zsírégető hatásúak, mert több kalóriát égetnek el, mint amennyit önmagukban tartalmaznak. Ebből kifolyólag az elraktározott zsírtartalékunk ellen is harcba szállnak. 2. rész.

#diéta
2015.06.01.

A legegyszerűbb diéta, amiről valaha hallottál

Együnk naponta 500 kalóriát, és egy hét alatt akár 3 kilótól is megszabadulhatunk. Ez elég durván hangzik, nem igaz? Nem kell megijedni, nem akarunk koplaltatni. Sőt, kedvenc ételeidről sem kell lemondanod.

#cukorbeteg
2015.05.23.

Szuper ételek cukorbetegeknek

Mindenki tudja, hogy bizonyos ételek fogyasztását csökkentenie kell, vagy teljesen el kell hagynia annak, aki cukorbeteg. Ugyanakkor vannak olyan élelmiszerek is, melyek segítenek a diabétesz kezelésében. Ezek a szuperkaják alacsony zsírtartalmúak, ellenben a vitamin-, ásványianyag- és rosttartalmuk magas. Fogyaszd őket rendszeresen, és meglátod, sokat segítenek a betegséged kezelésében.

#ital
2015.05.19.

Mit igyál és mit ne, ha diétázol?

Sokszor halljuk azt, hogy milyen ételeket érdemes enni fogyókúra alatt. De mi a helyzet az italokkal? Nem figyelünk rájuk eléggé, pedig sok plusz kalóriát és zsírt vihetünk be velük a szervezetünkbe.

Olívaolaj: alkalmas-e sütéshez?
#olíva
2015.05.17.

Olívaolaj: alkalmas-e sütéshez?

Az olívaolaj jóízű és egészséges. Mégis, ha magas hőmérsékletre hevítjük, káros anyagok szabadulnak fel belőle.